CARSNEWS
AUTONEWS

Porsche 911 “Belgian Legend”. Η πρώτη ειδική έκδοση της 992.

Η Porsche δεν είναι ξένη στις ειδικές εκδόσεις και επέλεξε η πρώτη της 992 γενιάς να είναι φόρος τιμής σε έναν θρύλο των motorsports. Για την ακρίβεια, έναν Βέλγο θρύλο των motorsports: Τον Jacky Ickx. Ο Ickx αποτέλεσε μία εμβληματική φιγούρα όχι μόνο στην Formula 1, όπου τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα δις, αλλά και στον χώρο των αγώνων αντοχής με τις 6 νίκες του στον 24ωρο αγώνα του Le Mans – οι 4 εκ των οποίων έγιναν πίσω από το τιμόνι κάποιας Porsche.

Γι’ αυτό η γερμανική εταιρία αγκάλιασε την ιδέα του εισαγωγέα της “D’ieteren” και δημιούργησαν την “Belgian Legend” 911. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο X Blue χρώμα και οι μοναδικές λεπτομέρειες που το διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες 911 είναι η σημαία του Βελγίου και η υπογραφή του Ickx στην κολώνα από την πλευρά του οδηγού και οι Carrera Classic ζάντες ελαφρού κράματος (20 ιντσών μπροστά και 21 πίσω) σε μπλε και λευκό χρώμα καθώς αυτός ήταν ο συνδυασμός στο κράνος του Βέλγου.

Στο εσωτερικό παρατηρούμε τις γκρι ραφές στο μαύρο δέρμα και τις επιγραφές στα καθίσματα που διαθέτουν και δερμάτινες πλάτες. Ουσιαστικά, η πιο “χτυπητή” πινελιά είναι η υπογραφή του Ickx στο κεντρικό υποβραχιόνιο και τα μαρσπιέ που αναγράφουν “Belgian Legend Edition”. Με λίγα λόγια, η πρώτη ειδική έκδοση της 992 είναι ιδιαίτερα συγκρατημένη. Σε κάθε περίπτωση, μόλις 75 αυτοκίνητα θα διατεθούν αποκλειστικά στην αγορά του Βελγίου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Κι όμως, το Ram 1500 TRX θα εισάγεται στην Ευρώπη!

cars

Honda. Mε πολλές και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις στη Γενεύη

cars

Mercedes-Benz Vans & Trucks Safety Weekend. Oλοκληρωμένη εμπειρία

cars

«Ένας αιώνας ΑΕΚ» – Συγκλονιστικό βίντεο της Ερασιτεχνικής για τα 100α γενέθλια του συλλόγου

cars

Σε 20 ημέρες έχουμε Ράλι Ακρόπολις

cars

Ανανεωμένα Audi RS5 Coupe & Sportback. Ακόμα καλύτερα με μικρές τροποποιήσεις.

cars

Η Honda πιστεύει περισσότερο στα υβριδικά παρά στα ηλεκτρικά!

cars

Hyundai Kona. Ανανέωση εις βάθος και με νόημα!

cars

Χατζηδάκης: Ο Κασσελάκης δεν είναι αρχηγός ενός μικρού κόμματος που λέει «χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω σπίτια»

cars