CARSNEWS
NEW MODELS

Porsche 911 Targa: Πρώτες επίσημες φωτογραφίες

Η έκδοση Targa της νέας γενιάς της Porsche 911 ετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό, έχοντας ήδη κάνει την εμφάνισή της σε αρκετές κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Αυτή τη φορά πάντως βλέπουμε την τελική της μορφή, όπως θα βγει στην παραγωγή σε λίγο καιρό από τώρα.

Οι εικόνες προέρχονται από το Germancarforum και διάφορα άλλα social media, με την επίσημη παρουσίαση να αναμένεται για αύριο στις 18 Μαίου. 

Η 992 Targa όπως και όλες οι προηγούμενες ξεχωρίζει από την μεταλλική καμάρα πίσω από τους επιβάτες, και βρίσκεται εκεί από το 1967, όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε αυτή η έκδοση.

Σε αντίθεση με εκείνη την ορίτζιναλ Targa, η 992 έχει μηχανική αναδίπλωση της οροφής, όπως και στην 991, η οποία αποθηκεύεται στον χώρο πίσω από τα πίσω καθίσματα. 

Αυτή είναι και η μόνη ουσιαστική διαφορά σε σχέση με την υπόλοιπη σειρά εκδόσεων της 992 με την οποία διατηρεί και την ίδια γκάμα κινητήρων. 

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, μάλλον και αυτή η γενιά θα έχει αποκλειστικά τετρακίνητη μετάδοση, με την τιμή της να αναμένεται να είναι αντίστοιχη της 992 Cabriolet. Oι παραδόσεις της θα ξεκινήσουν στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

ΠΗΓΗ: CARSCOOPS

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Λιγότερες πλατφόρμες οχημάτων από τη Mercedes-Benz

cars

Πόσο πιθανό είναι να δούμε ένα pickup από την Audi;

cars

To επόμενο Nissan Qashqai θα έχει τουλάχιστον δύο υβριδικές εκδόσεις

cars

Δοκιμάζουμε την εξακύλινδρη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio (Video)

cars

Η απόλυτη υπερβολή: Τριαξονικό, επιμηκυμένο και θωρακισμένο Hummer

cars

Επέτειος 70 ετών για το Volkswagen Transporter

cars

Η Porsche 918 Spyder σπάει το φράγμα των 345 χλμ./ώρα γιατί μπορεί (Video)

cars

Aπίστευτο ατύχημα με τρέιλερ και σκάφος (Video)

cars

Η Singer Porsche 911 “Malibu” πωλείται 875.000 δολάρια

cars