CARSNEWS
MOTONEWS

QJ MOTOR SRK 125S: Με ανεστραμμένο πιρούνι και στάνταρ ABS

QJ MOTOR SRK 125S: Με ανεστραμμένο πιρούνι και στάνταρ ABS
  • Διαβάστηκε από 2.081 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/4/2023

H νέα SRK 125S είναι μια καλή επιλογή στην κατηγορία Α1 των διπλωμάτων, αλλά και όσων θέλουν να κάνουν τη μετάβαση από το αυτοκίνητο στην μοτοσυκλέτα, καθώς συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά μιας μοτοσυκλέτας, αλλά με κινητήρα 125 κ.εκ.

QJMOTOR: Όλα τα νέα μοντέλα με ένα κλίκ!

QJMOTOR: Με θερμαινόμενα γκριπ και σέλα στο στάνταρ εξοπλισμό τους!

Σχεδιασμός που προκαλεί

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Ο χαρακτηρισμός “μικρό” ανταποκρίνεται μόνο στον κυβισμό της, καθώς η γυμνή streetfighter της QJMOTOR διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μιας μεγάλης και ολοκληρωμένης μοτοσυκλέτας. Η σχεδίαση της SRK 125S είναι εστιασμένη στην επιθετική εμφάνιση, με αιχμηρές επιφάνειες και γωνίες, που ξεκινούν από τον προβολέα και φτάνουν μέχρι την προκλητικά ανασηκωμένη ουρά.



Αυτό όμως δεν γίνεται εις βάρος της άνεσης, καθώς η σέλα του αναβάτη διαθέτει αρκετό χώρο και αφρώδες υλικό, ενώ και η σχεδίαση της ξεχωριστής σέλας του συνεπιβάτη φροντίζει για την άνεσή του, με πλατιά επιφάνεια και εκατέρωθεν χειρολαβές για τη σωστή στήριξή του. Οι χρωματικοί συνδυασμοί, τόσο στη λευκή όσο και τη μαύρη SRK 125S, αποπνέουν τη σπορ φιλοσοφία της μοτοσυκλέτας, ενώ η καρίνα στο κάτω μέρος του κινητήρα προσθέτει μία επιπλέον προστασία αλλά και αεροδυναμική εμφάνιση.



Οι εσοχές που δημιουργούνται από τα αεροδυναμικά προστατευτικά του ρεζερβουάρ καλύπτουν τα πόδια του αναβάτη και οι γωνίες που δημιουργούνται είναι εργονομικά μελετημένες για άνετη οδήγηση. Την επιθετική εμφάνιση συμπληρώνει ο LED προβολέας με τη βάση για τη ψηφιακή TFT οθόνη να παίζει το ρόλο μιας μικρής αεροδυναμικής μάσκας.



 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ανεστραμμένο πιρούνι και ABS

Ιδιαίτερη εντύπωση όμως προκαλεί το ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο δύο δοκών, που καθιστά την SRK 125S μία από τις ελάχιστες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας που διαθέτουν κάτι αντίστοιχο.



H στιβαρότητα της κατασκευής είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της σπορ συμπεριφοράς της μοτοσυκλέτας, που συμπληρώνεται από το ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 35mm και το πίσω αμορτισέρ των 38mm το οποίο ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση των ελατηρίων.



Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η επιλογή των φρένων της SRK 125S, με ένα δίσκο 260mm και τετραπίστονη δαγκάνα μπροστά, και έναν δίσκο 240mm με διπίστονη δαγκάνα πίσω. Το πακέτο των φρένων ολοκληρώνεται με ένα σύστημα ABS που παρέχει τα εχέγγυα για ασφαλή πέδηση κάτω από όλες τις συνθήκες.

Η τιμή της SRK 125S έχει καθοριστεί στα 2.995 ευρώ και διατίθεται μέσα από το δίκτυο συνεργατώνQJMOTOR της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της SRK 125 Sεδώ: https://qjmotor.gr/model/srk-125s/

 

* Προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου. Δείτε αναλυτικότερα τις προϋποθέσεις για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου: https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis

 

Ανεστραμμένο πιρούνι και ABS

Streetfighter 125 κ.εκ. με χαρακρήρα μεγάλης μοτοσυκλέτας

Επιθετικός σχεδιασμός και αεροδυναμικά βοηθήματα

Οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου

Streetfighter ή scooter για την πόλη;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Related Articles

Ο Αλέξης Κούγιας απαντά αποκλειστικά στο TLIFE για την Εύη Βατίδου και το άγριο επεισόδιο με τη μοτοσυκλέτα

cars

Επιστρέφει το Yamaha Serow; – Σενάρια εξ Ιαπωνίας

cars

Piaggio Group – Άλλος ένας όμιλος με κέρδη ρεκόρ για το 2022

cars

Husqvarna – Ετοιμάζει την επιστροφή του Nuda

cars

SYM SIBERIA – Ολοκληρώθηκε το επικό ταξίδι του Κωνσταντίνου Μητσάκη

cars

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της Motocross Triumph στο Los Angeles

cars

Τροχαίο Κηφισίας – Μοτοσυκλέτα παρέσυρε 65χρονη και 3χρονο παιδί (video)

cars

KTM 890 SMT 2024 – Τώρα με το Tech Pack πακέτο εξοπλισμού μέσα στην τιμή

cars

Johann Zarco, Honda και μεταγραφικά σενάρια

cars