CARSNEWS
NEW MODELS

Quiz: Μπορεί να είναι ο Vettel αντικαταστάτης του Hamilton;

Τα πράγματα στη… θέση τους, σε ό,τι αφορά στους πιλότους της ομάδας του και όχι μόνο, προσπάθησε να βάλει ο Toto Wolff. Ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes αναφέρθηκε στα σενάρια για το line up της ομάδας του για το 2021, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

«Αν τον περασμένο Ιανουάριο έλεγε κάποιος ότι το πρώτο εξάμηνο του 2020 δεν θα είχε διεξαχθεί ούτε ένας αγώνας, θα τον κοίταζαν περίεργα! Επομένως στη Formula 1 δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για το παραμικρό» τόνισε ο Αυστριακός, προσθέτοντας: «Ο Sebastian είναι ένας τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Προφανώς και είναι ένας οδηγός, ο οποίος θα μπορούσε να απασχολήσει μελλοντικά τη Mercedes».

Σύμφωνα με τον Wolff, «πρέπει να έχουμε πάντοτε στο μυαλό μας τον… Nico Rosberg. Όπως αυτός ανακοίνωσε εντελώς ξαφνικά την αποχώρησή του από τη Formula 1 αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου το 2016, έτσι και ώρα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να διατηρούμε ανοιχτές όλες τις πόρτες, διότι ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει στην πορεία».

Ο Wolff, πάντως, αποσαφήνισε πως δεν θα υπάρξει απόφαση για το οδηγικό δίδυμο του 2021 πριν από το τέλος του καλοκαιριού, καθώς στη Mercedes θέλουν να δουν πώς θα εξελιχθεί το πρώτο μισό της σεζόν, να «ζυγίσουν» τις επιλογές τους και να διερευνήσουν εάν θα πρέπει να προχωρήσουν σε κάποια αλλαγή.

Άλλωστε η γερμανική ομάδα έχει ως πρώτη «εναλλακτική» τον George Russell, ο οποίος περιμένει την ευκαιρία του οδηγώντας για δεύτερη σεζόν για λογαριασμό της Williams, ενώ υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να «επιστρατευτεί» και ο Esteban Ocon, μολονότι έχει διετές συμβόλαιο με την Renault.

Πάντως ο Vettel θα μπορούσε να αποτελέσει μια πολύ αξιόπιστη λύση για τη Mercedes, όμως όχι για δίδυμο με τον Hamilton, αλλά για αντικαταστάτης του Βρετανού εάν αυτός δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος του 2020.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Lotus Esprit είναι ξεχωριστή. Ειδικά αυτή που οδηγούσε ο Colin Chapman!

cars

Επίσημο: Τα ηλεκτροϋβριδικά Jaguar Land Rover θα έχουν περιποίηση SVR

cars

Στην Ελλάδα το υβριδικό Hyundai Kona των 141 ίππων

cars

Το πρώτο σκίτσο για το εσωτερικό του επόμενου Hyundai Tucson

cars

Επιστρέφει ως sedan η Citroen CX;

cars

Η Toyota teasάρει ένα «μυστηριώδες» υβριδικό – Στις 16/11 η αποκάλυψη (photos)

cars

«Ο Verstappen υστερεί σε τεχνικό επίπεδο»

cars

Νέα ταινία για το Le mans! (βίντεο)

cars

Επίσημα η Mercedes-AMG GLA 45 με έως 421 άλογα!

cars