CARSNEWS
F1 & RACES

R. Schumacher: Δεν πιστεύω πως θα αποχωρήσει ο Vettel

Καθώς το σίριαλ για το επόμενο βήμα του Sebastian Vettel συνεχίζεται, πολλά πρόσωπα από το χώρο των αγώνων καταθέτουν την άποψή τους σχετικά.

Ανάμεσά τους και ο Ralf Schumacher, που μίλησε αρχικά για το διαζύγιο του συμπατριώτη του με τη Scuderia Ferrari αλλά και την επόμενη μέρα που θεωρεί πως δύσκολα θα τον βρει εκτός Formula 1.

«Είναι κρίμα, ειδικά επειδή ο Sebastian είχε ένα εντελώς διαφορετικό όνειρο για την καριέρα του με τη Ferrari. Υπήρχαν σημάδια πως θα εξελισσόταν έτσι η κατάσταση στο τέλος της σεζόν, ειδικά μετά το περυσινό Grand Prix της Μόντσα, όπου η ομάδα είχε πλέον στραφεί στον Leclerc. Πιστεύω πως συνέβησαν περισσότερα στο παρασκήνιο απ’ ότι γνωρίζουμε. Αν όμως δεν νιώθει άνετα στην ομάδα, δεν νιώθει πως έχει την απαιτούμενη υποστήριξη, πρέπει να φύγει. Ήταν άτυχος γιατί ο Leclerc είχε φοβερή χρονιά. Πιστεύω πως υπάρχει η πιθανότητα να αποχωρήσει αλλά νομίζω πως βρίσκεται σε μία ηλικία που πιστεύει πως έχει ακόμα χρόνια μπροστά του», είπε ο Ralf Schumacher στο Sport1.

0 44χρονος αδερφός του σπουδαίου Michael, είχε 180 εκκινήσεις στη Formula 1 την περίοδο 1997-2007. Οδήγησε για λογαριασμό των Jordan, Williams και Toyota και πανηγύρισε 6 νίκες, 27 παρουσίες στο βάθρο, 6 pole positions, 8 ταχύτερους γύρους και 329 κερδισμένους βαθμούς.

Διαβάστε ακόμα:

H Ferrari εξετάζει την εμπλοκή της στα IndyCar

Πράσινο φως για το Grand Prix στο Σπα!

Είπε «όχι» στη McLaren o Vettel;

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

AlphaTauri: Ποιο θα είναι το νέο της όνομα;

cars

GP Πορτογαλίας: Σειρά του Hamilton στο FP2

cars

F1: Νέα χάραξη στην Βαρκελώνη χωρίς το σικέιν

cars

Mercedes: Στις χειμερινές του Μπαχρέιν θα γνωρίζουμε

cars

Lord Drake Kustoms – Harley-Davidson VROD 260 BG

cars

Formula 1: Πρώην ιδιοκτήτης ομάδας «βλέπει» τον Λίαμ Λόσον στο πλάι του Φερστάπεν στη Red Bull!

cars

F1: Έρχεται η AlphaTauri;

cars

ΤΙΜΗ-ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΤΟΥ ΧΑΜΙΛΤΟΝ

cars

Θεσσαλονίκη: Σε ρυθμούς Formula 1 η νέα παραλία- Εντυπωσιάζει το μονοθέσιο της Red Bull,

cars