CARSNEWS
AUTONEWS

Renault. «Χρωματίζει» με προνόμια τη ζωής σας

H Renault χρωματίζει την καθημερινότητά σας με τρόπο μοναδικό. Αυτό διότι μπορείτε να διαλέξετε το μοντέλο Renault που σας ταιριάζει και η Renault σας προσφέρει δωρεάν το χρώμα της επιλογής σας.  Οι εκπλήξεις του Color your Day by Renault δεν σταματούν εδώ, αφού μπορείτε, επιπλέον, να επωφεληθείτε και από πολλά άλλα προνόμια αγοράς, όπως:

  • Έκπτωση επί της τιμής
  • Επιδότηση ανταλλαγής
  • Δωρεάν 5ετή εγγύηση
  • Δωρεάν 3ετή Οδική Βοήθεια
  • Δωρεάν ασφάλιση

Επισκεφτείτε σήμερα κιόλας ένα μέλος του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault και επιλέξτε το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας μέσα από την σύγχρονη και ολοκληρωμένη γκάμα της Renault. Το TWINGO, το πιο ευέλικτο 5πορτο, με τον fun χαρακτήρα του και ανέσεις που θυμίζουν μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Το best seller νέο CLIO, είναι το καλύτερο CLIO που έγινε ποτέ, αλλά και το Best in Class μοντέλο στην κατηγορία του σε ασφάλεια, με 5 αστέρια Euro NCAP.

Πρωταγωνιστεί με την premium ποιότητα, την άνεση, την τεχνολογία και την οδηγική απόλαυση που προσφέρει. Το νέο CAPTUR, αποτελεί το απόλυτο, σύγχρονο compact crossover, με δυναμική εμφάνιση, τεχνολογία και πρακτικότητα στην κορυφή της κατηγορίας. Μέσα από την τεράστια γκάμα 90 χρωματικών συνδυασμών, το νέο Captur ταιριάζει απόλυτα με την ξεχωριστή σου προσωπικότητα.

Το περιπετειώδες SUV KADJAR εξασφαλίζει μετακινήσεις με άνεση, στυλ και πολυτέλεια, εντός και εκτός δρόμου. Το διαχρονικό και τεχνολογικά εξελιγμένο MEGANE χαρίζει την κορυφαία, σπορτίφ, οδηγική εμπειρία. Τέλος, το απόλυτο πολυμορφικό SCENIC, ανοίγει την πόρτα σε έναν σύγχρονο κόσμο πολυτέλειας, αισθητικής και χρηστικότητας. Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

The post Renault. «Χρωματίζει» με προνόμια τη ζωής σας first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέα BMW Σειρά 5 Sedan

cars

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Maserati ξεκινά με την MC20!

cars

Bugatti Chiron Profilée – Η Chiron που ποτέ δεν έγινε…

cars

Renault Talisman facelift. Ανανεωμένο αλλά σε μεγάλο βαθμό ίδιο!

cars

DS Active Scan Suspension. Η ανάρτηση της DS

cars

Opel. Επέτειος 30 ετών Eisenach

cars

Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Eπενδύει στην πράσινη ενέργεια

cars

Alfa Romeo Giulia και Stelvio. Στη χώρα μας οι ανανεωμένες εκδόσεις

cars

Φάμελλος: Οι ευρωεκλογές πρέπει να στείλουν και το μήνυμα της πολιτικής ανατροπής στην Ελλάδα

Bury