CARSNEWS
AUTONEWS

Renault. O Αλόνσο ανήκει πλέον  στην αγωνιστική DP World F1 Team

Μετά από 314 συμμετοχές σε Grand Prix, 32 νίκες και 97 φορές που ανέβηκε στο podium, ο Fernando Alonso εντάσσεται στο δυναμικό της Renault DP World F1 Team. Με δεδομένους τους ισχυρούς ιστορικούς και συγκινησιακούς δεσμούς της ομάδας με τον Fernando Alonso – καθώς μαζί κέρδισαν δύο παγκόσμια πρωταθλήματα F1, το 2005 και το 2006 – αυτή η απόφαση έχει μεγάλο ειδικό βάρος και σημασία για την μελλοντική πορεία της ομάδας.   Η Renault, με τις αξίες της, αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα brand names στη Formula1. Ο Fernando είναι ένας σπουδαίος οδηγός που επιστρέφει στην F1 έχοντας εμπλουτίσει τις εμπειρίες του και με πρόθεση να επενδύσει στην αγαπημένη του ομάδα. Η ένωση μιας ομάδας με πάθος για δουλειά και εφευρετικότητα, με το DNA του Fernando που ξεχωρίζει για την επιμονή του και το ανόθευτο ταλέντο του, μοιάζει ιδανική.

Ο Fernando είναι ένα ισχυρό εφόδιο στον αγώνα για τον τίτλο, ενώ είναι βέβαιο πως θα δώσει άλλο νόημα στη δέσμευση της Renault να κατακτήσει την κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η επιθυμία της Renault είναι να δομήσει μία ομάδα γύρω από δύο οδηγούς που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, συνδυάζοντας την εμπειρία με τη νεότητα και ενώνοντας τις αξίες και το ταλέντο τους για την επιτυχία αυτού του σκοπού. Ο δυναμικός χαρακτήρας του Fernando θα ωφελήσει όλη την ομάδα, επιτρέποντας σε όλους και τον καθένα χωριστά να επιτύχει τους στόχους του.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νίκος Αναδιώτης: Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι νιώθει «διαφορετικά», θα του συμπαραστεκόμουν και θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του

cars

Honda XL750 Transalp– Σημείο αναφοράς

cars

KIA. Σημαντική επένδυση στην Eυρώπη για παραγωγή κινητήρων

cars

Mercedes GLE 350de & GLC 350e. Νέες plug-in εκδόσεις

cars

«Πήρε θέση» η Ελένη Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη – Πώς αντέδρασε στην υποτιθέμενη εμπλοκή του σε έλεγχο ντόπινγκ

Bury

Η κλινική του Λονδίνου «καθυστέρησε μέρες» να αναφέρει την απόπειρα παραβίασης του ιατρικού φακέλου της Κέιτ Μίντλετον

cars

Νέος CEO στην Ferrari ο Benedetto Vigna.

cars

Η Porsche κρατά ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός νέου πανάλαφρου sports car!

cars

Για εθνοκάθαρση στη Γάζα, κάνει λόγο η ειδική εισηγήτρια των Ηνωμένων Εθνών για τα παλαιστινιακά εδάφη

cars