CARSNEWS
NEW MODELS

Rolls Royce Ghost: Τελευταίο teaser πριν από την αποκάλυψη (βίντεο)

Το νέο τετράθυρο sedan της Βρετανικής εταιρίας βρίσκεται πλέον προ των πυλών. Η Ghost έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί την πρώτη Σεπτεμβρίου, σε ένα ψηφιακό event, όπως επιτάσσει η εποχή. Για ένα μοντέλο, ωστόσο, που έχει διαφημιστεί σε αρκετά teaser από τη ίδια τη φίρμα, υπάρχουν πολλά στοιχεία που ακόμα είναι άγνωστα και περιμένουμε να ανακαλύψουμε με την επίσημη παρουσίαση.

Σε αυτά που γνωρίζουμε, μέχρι στιγμής, είναι ότι η νέα Ghost θα αποτελεί σημείο αναφοράς σε θέματα ησυχίας στο εσωτερικό της. Περισσότερα από 100 κιλά ηχομονωτικό υλικό και διάφορες ειδικά σχεδιασμένες δομές έχουν προβλεφθεί έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία όχληση για τους επιβαίνοντες. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Rolls Royce, σε κάποια στιγμή έκαναν τόσο αθόρυβο το εσωτερικό, που προκαλούσε παράξενα συναισθήματα σε όσους το δοκίμαζαν. Έτσι αναγκάστηκαν να αφήσουν μία ελαφριά νότα να περνάει εντός, η οποία όμως είναι απόλυτα ελεγχόμενη και σε συγκεκριμένη συχνότητα.

Ένα ακόμα στοιχείο που γνωρίζουμε έχει να κάνει με το ταμπλό, όπου οι μηχανικοί της φίρμας αφιέρωσαν περισσότερες από 10.000 εργατοώρες για να προσθέσουν ένα φωτιζόμενο «GHOST» που συνοδεύεται από αστεράκια, στην πλευρά του συνοδηγού! Υπερβολή θα το βρουν μερικοί, όταν όμως θέλεις να σχεδιάσεις το απολύτως κορυφαίο όχημα, η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι πρωταρχικής σημασίας.

Με το νέο teaser βίντεο διακρίνουμε τα τετράγωνης σχεδίασης φωτιστικά σώματα, καθώς και το μεγάλο καπό του πολυτελούς sedan. Τίποτα περισσότερο δεν αφήνεται να εννοηθεί. Ως εκ τούτου, θα κάνουμε υπομονή λίγες μέρες ακόμα για την αποκάλυψη.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τι ετοιμάζουν Renault και Dacia για την Γενεύη;

cars

Tesla Model 3 vs Porsche 911 Carrera S: Όλα παίζονται! (video)

cars

Στα σχοινιά η Tesla – Με 832 χιλιόμετρα αυτονομία το Lucid Air

cars

Ford Puma: Ο Έλληνας σχεδιαστής του μιλά για το νέο SUV

cars

Η BMW αποκαλύπτει το μέλλον της υδρογονοκίνησης

cars

Το υβριδικό σύστημα της νέας Toyota Corolla Cross (βίντεο)

cars

Δειτε το σχεδιαστικό λάθος του Tesla Model Y που θα “λατρέψουν” οι ασφαλιστικές

cars

Δείτε το πρώτο αυτοκίνητο της Mazda το πρωτοποριακό R360 Coupe

cars

ΗΠΑ: Η νόμιμη χρήση μαριχουάνας αυξάνει τα τροχαία δυστυχήματα

cars