CARSNEWS
AUTONEWS

RUF και Gemballa συνεργάζονται για ένα sports car που πάει παντού.

Έχεις σκεφτεί τι θα γινόταν αν διασταυρώναμε μία σύγχρονη Porsche με τα γονίδια της αγωνιστικής 959 που έλαβε μέρος στο Paris-Dakar; Μπορεί να μην είχες χρόνο αλλά ο Marc Philipp Gemballa, υιός του Uwe Gemballa που ίδρυσε τον ομώνυμο βελτιωτικό οίκο (με τον οποίο δεν σχετίζεται ο Marc Philipp όμως) είχε και ήρθε σε επαφή με την θρυλική RUF για να δημιουργήσουν το Project Sandbox. Μία σημαντικά αναβαθμισμένη εκδοχή της Porsche 911 που περιγράφεται από τους ανθρώπους που εμπλέκονται ως ένα “sports car με off-road δυνατότητες”.

Τα σχέδια που δόθηκαν στην δημοσιότητα φανερώνουν την επιρροή της εμβληματικής Porsche 959 στο design του Project Sandbox με πιο χαρακτηριστικό στοιχείο την μεγάλη αεροτομή που ενσωματώνεται στο πίσω μέρος και καλύπτει ολόκληρο το πλάτος του αυτοκινήτου. Λίγο πιο κάτω, παρατηρούμε την λεπτή μπάρα LED που επίσης τονίζει το πλάτος του αμαξώματος, δύο μεγάλες απολήξεις για την εξάτμιση της Akrapovic και τις εντυπωσιακές, ρετρό ζάντες ελαφρού κράματος που θα ντύνονται με off-road ελαστικά της Michelin. Την ανάρτηση έχει αναλάβει η φημισμένη KW και το κινητήριο σύνολο η RUF που έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα πακέτο που θα πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro6 ενώ θα προσφέρει περί τα 750 άλογα και 930 Nm ροπής. Περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Project Sandbox δεν έχουμε αλλά με βάση αυτά τα νούμερα, ένα 0-100 της τάξης των 3,0 δευτερολέπτων και τελική ταχύτητα που θα υπερβαίνει τα 320 km/h δεν θα ήταν ανέφικτα…

Θα περιμένουμε με ανυπομονησία την παρουσίαση της συγκεκριμένης δημιουργίας αλλά πριν κλείσουμε να σημειώσουμε ότι και τα 10 αυτοκίνητα που θα λανσαριστούν ως “launch edition” του Project Sandbox έχουν ήδη προπωληθεί, οπότε απομένουν τα 30 της κανονικής παραγωγής για όποιον μπορεί να διαθέσει το (άγνωστο αλλά υψηλό) ποσό που ζητά ο Marc Philipp Gembala και η RUF.

The post RUF και Gemballa συνεργάζονται για ένα sports car που πάει παντού. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Lamborghini Squadra Corse επανέρχεται με ένα νέο project.

cars

Σκληροπυρηνικό ηλεκτρικό SUV ετοιμάζει η Volkswagen

cars

Ο (πρώην) CEO της Mercedes-AMG αναλαμβάνει την Aston Martin!

cars

Peugeot: Ιδιαίτερα αυξημένη η ζήτηση για το ηλεκτρικό e-208!

cars

Survivor – Spoiler: Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση της εβδομάδας γι’ άλλη μια φορά – Στα… κάγκελα οι γυναίκες τωνς Μπλε

Bury

«Καμία συσκότιση στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην είσοδο της Βουλής το 2021 – Τα βίντεο παραδόθηκαν άμεσα»

Bury

Nissan e.dams. Αναβαθμισμένη για τη νέα σεζόν της Formula Ε

cars

VW. Βάζει «όπισθεν» στα εναλλακτικά

cars

 Peugeot. Aγωνιστικές περγαμηνές πολλών ετών

cars