CARSNEWS
F1 & RACES

Schumacher: Εφεδρικός οδηγός στην Mercedes;

Με τον Logan Sargeant να κλείνει, όπως όλα δείχνουν, στην Williams για το 2023, ο Mick Schumacher μένει εκτός grid. Μπορεί, όμως, να μην έχουν χαθεί όλα για τον νεαρό Γερμανό.

Όλα δείχνουν ότι ο Mick θα μπορέσει να εξασφαλίσει την θέση του εφεδρικού οδηγού στην Mercedes. Ο επικεφαλής της ομάδας, Toto Wolff εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Schumacher. Σημείωσε δε, ότι διατίθεται να βοηθήσει τον Mick στο να επιστρέψει και πάλι στο grid.

Το όνομα Schumacher είναι στενά συνδεδεμένο με την Mercedes. Ο David (γιος του Ralf), ο Ralf και ο Michael έχουν όλοι οδηγήσει για εμάς” δήλωσε ο Wolff. “Ο Mick είναι Γερμανός και ταιριάζει στην ομάδα” συμπλήρωσε ο Αυστριακός.

Ασφαλώς, ο Schumacher θα επιθυμούσε την επιστροφή του στο grid το συντομότερο δυνατόν. Ο Wolff, ωστόσο, πιστεύει ότι η Mercedes μπορεί να τον βοηθήσει σε πολλά πράγματα μέχρι να γίνει αυτό. “Πρέπει να δούμε αν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Έχουμε δει και στο παρελθόν οδηγούς να μην αγωνίζονται για έναν χρόνο και να επιστρέφουν καλύτεροι” σημείωσε ο Wolff.

“Θα μπορεί να συμμετέχει σε δοκιμές και να συνεργάζεται με τους μηχανικούς μας. Είναι μία τελείως διαφορετική εμπειρία από αυτήν που είχε μέχρι στιγμής. Ωστόσο, θα του δώσει μία νέα οπτική στα πράγματα” πιστεύει ο επικεφαλής της Mercedes.

Φαίνεται ότι και ο Ralf Schumacher είναι σύμφωνος με αυτήν την προοπτική. Ο θείος του Mick δήλωσε: “Αυτή θα ήταν μία εξαιρετική λύση για τον Mick. Θα μπορούσε να μάθει πολλά σε μία τέτοια ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Formula 1: Τιμώντας τον Seb Vettel

F1 GP Άμπου Ντάμπι: Η τελευταία pole της χρονιάς στον Verstappen

F1 GP Άμπου Ντάμπι: Ένας αντιπροσωπευτικός επίλογος ( video)

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο carsnews  

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

«Schoey»: η αμφιβόλου υγιεινής συνήθεια, που έγινε λατρεία (video)

cars

Τρομακτικό ατύχημα για τον Ζου – Έφυγε με ταχύτητα στις προστατευτικές μπαριέρες

cars

Williams θα συνεχίσει με υβριδικές μηχανές της Mercedes!

cars

GP Τουρκίας: Ταύροι στη βροχή του FP3

cars

F1 GP Ισπανίας: 1-2 οι Mercedes FP1

cars

Οι ομάδες δεν θα έχουν λόγο στο νέο καλεντάρι της F1

cars

Do Formula 1 drivers even want an 11th team on the grid?

cars

F1: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το Grand Prix Βελγίου

cars

Ετοιμο το ντοκιμαντέρ για τον Schumacher – Ποιος θα το δειξει;

cars