CARSNEWS
NEW MODELS

Seat Mo: Μία νέα προσέγγιση οχημάτων πόλης (βίντεο)

Με την ίδρυση μίας νέας θυγατρικής της, Seat Mo, η ισπανική εταιρία φιλοδοξεί να εισέλθει δυναμικά σε μία νέα εποχή αστικής κινητικότητας. Μιλάμε για οικολογικές προτάσεις ατομικής, κατά κανόνα, μετακίνησης, οι οποίες θα επιτρέπουν στους οδηγούς τους να κινούνται σβέλτα, με μεγάλη ευελιξία, στα κέντρα των σύγχρονων μεγαλουπόλεων.

Ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός, η Seat Mo έχει σχεδιάσει μία ευρεία γκάμα ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης. Το βασικό όχημα μετακίνησης στην αρχική γκάμα της εταιρίας είναι το ηλεκτρικό πατίνι eKickScooter 25. Αυτό μπορούν να το χειριστούν άτομα άνω των 14 ετών, ζυγίζει μόλις 12,5 κιλά και μπορεί να επιτύχει αυτονομία περίπου 25 χιλιομέτρων, με μέγιστη ταχύτητα 25 km/h. Για όσους τώρα θέλουν κάτι ισχυρότερο, υπάρχει και το eKickScooter 65, με μεγαλύτερη μπαταρία αυτονομίας 65 km, τρία προγράμματα οδήγησης και δυνατότητα σύνδεσης με smartphone.

Ανεβαίνοντας κατηγορία και τύπο οχήματος, το eScooter 125 αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση ηλεκτρικού scooter, με αυτονομία 125 km, όπως φανερώνει και η ονομασία του. Και αυτό με τη σειρά του προσφέρει τρία προγράμματα οδήγησης, Eco, City και Sport, ενώ η μέγιστη ταχύτητα που αναπτύσσει είναι τα 95 km/h. Μάλιστα, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται και ως πηγή ρεύματος, για να φορτίζει άλλες συσκευές.

Όλα τα παραπάνω θα μπορεί κανείς να τα αγοράσει ή, εναλλακτικά, να τα δανειστεί ή να τα νοικιάσει, όπως επιτάσσουν τα σύγχρονα trends. Αργότερα θα συμπληρώσει τη γκάμα και με το Minimo, ένα αυτοκίνητο μικρότερο από το Smart, με εμφανή οφέλη ως προς την ευελιξία και τη δυνατότητα εύρεσης στάθμευσης στις πόλεις.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Γιατί είναι δύσκολη μία Super Season στη Formula 1…

cars

Πώς θα είναι η Mercedes-Benz EQA;

cars

Kia: 11 ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2025

cars

Nissan: Έτοιμη να παράγει μαζικά τμημάτα από ανθρακονήματα (βίντεο)

cars

Δοκιμάζουμε το ευρύχωρο και πολυχρηστικό Opel Combo Life XL 1.2 130PS Auto

cars

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει η Ferrari;

cars

Τι μάθαμε από την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου Toyota Yaris

cars

Δείτε πως η Hyundai άλλαξε το σήμα της για την πανδημία

cars

Η Toyota μετέτρεψε το RAV4 σε limo (Video)

cars