CARSNEWS
AUTONEWS

SIR Lewis Xamilton. Αυτός είναι ο καλύτερος τίτλος

Έχει πάρει ήδη εφτά παγκόσμιους τίτλους, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ακόμη και του Μίκαελ Σουμάχερ, κατακτώντας νίκες και απολαβές πολλών εκατομμυρίων απολαμβάνοντας συγχρόνως την υπέρμετρη διασημότητα και αγάπη του κόσμου και φυσικά ο λόγος για τον Λούις Χάμιλτον.  Στην Αγγλία όμως υπάρχει ένας τίτλος που δεν έχει να κάνει με χρήματα, δημοσιότητα και όλα εκείνα που φέρνει μαζί της η επιτυχία, σε ότι κάνει κάποιος. Είναι ανώτερος από όλα αυτά, διότι είναι τίτλος τιμής και είναι ο ανώτατος τίτλος που απονέμεται σε κάποιον και μάλιστα από την ίδια την βασίλισσα! Είναι ο τίτλος του Sir.

Μακρά διαδικασία

Όπως είναι φυσικό ένας τίτλος αυτού του επιπέδου δεν απονέμεται εύκολα αλλά ακολουθείται μία μακρά διαδικασία με «παρακολούθηση» του υποψηφίου τόσο στην επαγγελματική του πορεία όσο και στην προσωπική υπό την έννοια για παράδειγμα ότι δεν πρέπει να είναι μέθυσος ούτε οποιεσδήποτε άλλες εξαρτήσεις ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν και παράλληλες δράσεις όπως κάποιο ίδρυμα, ενασχόληση με το περιβάλλον αλλά και κοινωνικά θέματα. Βέβαια, απώτερος σκοπός είναι να προάγεται το όνομα του Ηνωμένου Βασιλείου σε όλον τον κόσμο. Επίσης δεν είναι ένας ο τίτλος αλλά έχει οκτώ επίπεδα και στο ανώτατο επίπεδο δεν είναι πολλοί που έχουν τιμηθεί με αυτό.

Ας θυμηθούμε μερικούς

Λώρενς Ολίβιε, Αλφρεντ Χίτσκοκ, Αλεκ Γκίνες, Αλεξ Φεργκιουσον, Πωλ Μακ Κάρντνει, Σον Κόννερι, Ελτον Τζόν, Τομ Τζόουνς και από τον δικό μας χώρο Στέρλιγκ Μός, Πάτρικ Χέντ, Τζάκ Μπράμπαμ, Τζάκι Στιούαρτ, Φράνκ Γουίλιαμς για να θυμηθούμε μερικούς από τους κορυφαίους στο είδος τους, αλλά επιτρέψτε μου την μοναδική ένσταση ως προς τον τελευταίο από τους αναφερόμενους. Τώρα προστέθηκε και ο Χάμιλτον στον σοβαρό αυτόν κατάλογο και πρέπει να σημειώσουμε ότι πέραν αυτού που βλέπουμε στις πίστες, υπάρχει και ο άνθρωπος Χάμιλτον με σημαντική προσφορά εναντίον του ρατσισμού, κάτι που έχει νοιώσει πολύ έντονα με διαρκή εκφοβισμό και μπούλιγκ στα νεότερα χρόνια του από τους συνομηλίκους του. Αυτό που θέλει τώρα, και το έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του, είναι να σταματήσει αυτό και για τον λόγο αυτόν  δημιούργησε και χρηματοδοτεί μία επιτροπή σε συνεργασία και με  άλλους φορείς, εργαζόμενοι συνεχώς προς τον σκοπόν αυτόν. Πέραν αυτού είναι συνεχής και η χρηματική βοήθεια που προσφέρει, για διάφορες δράσεις με σκοπό την ανακούφιση ανθρώπων. Άξιος λοιπόν ο νέος Sir…

The post SIR Lewis Xamilton. Αυτός είναι ο καλύτερος τίτλος first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η κριτική δεν φοβίζει την BMW.

cars

Το γραμματόσημο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

cars

Η Chiron Super Sport 300+ απογειώθηκε στιγμιαία στα 447 km/h!

cars

Seat MO. Συμβάλλει στον εξηλεκτρισμό της Αστυπάλαιας

cars

Ferrari 288 GTO. Το ξεχασμένο κτήνος που δεν έτρεξε ποτέ στο Group B.

cars

Δυστύχημα στα Τέμπη: Άρση ασυλίας για Σπίρτζη και Καραμανλή ζητούν Καρυστιανού και Ασλανίδης

cars

Nissan: Το νέο “Z” θα επιστρέψει στις ρίζες του!

cars

Toyota: Η Tesla έχει την συνταγή για το μέλλον αλλά εμείς κουζίνα και σεφ!

cars

Νέα λεωφορειακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας

cars