CARSNEWS
AUTONEWS

Skoda. Με πρωταγωνιστή το Kamiq στην «Αυτοκίνηση 2019»

Το ολοκαίνουργιο Skoda Kamiq κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2019», που ανοίγει τις πύλες της στο τέλος της εβδομάδας. Το νέο compact SUV της Skoda θα έχει κυρίαρχη θέση στο ιδιαίτερα εντυπωσιακό περίπτερο της μάρκας, στην είσοδο της κεντρικής αίθουσας της έκθεσης. Τρία Kamiq, δύο με κινητήρα βενζίνης και ένα με κινητήρα πετρελαίου, στην πλούσια έκδοση Style και με διαφορετικά επίπεδα επιπλέον εξοπλισμού, θα τραβήξουν την προσοχή των επισκεπτών καθώς η πρεμιέρα του Kamiq είναι ένα από τα highlights της εφετινής έκθεσης.

Πρεμιέρα όμως και για το ανανεωμένο Superb ενώ δυναμικό παρών και από τα best-seller SUV της μάρκας, το Κaroq, «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2019» και το Kodiaq, το πιο μεγάλο SUV της Skoda. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το επίσης νέο πεντάθυρο χάτσμπακ, το Scala. Το περίπτερο συνολικής επιφάνειας 427 τ.μ., δίνει μία πλήρη εικόνα της νέας εποχής της μάρκας, με μοντέλα που διακρίνονται για το εντυπωσιακό τους design, την υψηλή ποιότητα και την προηγμένη τεχνολογία. Πιο αναλυτικά, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα παρακάτω μοντέλα:

  • KAMIQ STYLE 1.0 TSI 116PS
  • KAMIQ STYLE 1.5 TSI 150PS DSG
  • KAMIQ STYLE 1.6 TDI 116PS DSG
  • FABIA MONTE CARLO 1.0 TSI 95PS
  • SCALA STYLE 1.0 TSI 116PS
  • KAROQ STYLE 1.5 TSI ACT 150PS DSG
  • KODIAQ L&K 2.0 TDI 190HP DSG 4×4
  • OCTAVIA STYLE 2.0 TDI 150PS
  • SUPERB STYLE 2.0 TDI 150PS DSG

Φυσικά, πιστή στην παράδοσή της, η Skoda, αγκαλιάζοντας το motto ‘’We love cycling’’ ως αναπόσπαστο στοιχείο του DNA της μάρκας, φιλοξενεί στο περίπτερο ως εκθέματα και δύο ποδήλατα SKODA, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου ηλεκτρικού ποδηλάτου της γκάμας, του e-ΒΙΚΕ. Η έκθεση αυτοκινήτου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019 διοργανώνεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό (πρώην Δυτικός Αερολιμένας Αθηνών). Θα διαρκέσει 9-17 Νοεμβρίου, με ώρες λειτουργίας τις καθημερινές 15:00-21:00 και τα Σαββατοκύριακα 10:00-21:00.

Related Articles

Alpina XB7. H Χ7 Μ που η BMW αρνείται να μας δώσει!

cars

Νέο Abarth 695 70° Anniversario. Ειδικό

cars

Τα διαμάντια είναι παντοτινά

cars

Η BMW ετοιμάζει την ανανεωμένη 5 Series.

cars

Νέο Kawasaki W800. Κλασικό

cars

Ο κόσμος επέλεξε “Pulse” για το νέο SUV της Fiat.

cars

Jeep. Στο φυσικό τους περιβάλλον

cars

VW Golf. Διαθέσιμο και με νέες εκδόσεις 

cars

Kia XCeed και Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid. Ένα μεγάλο βήμα προς τον εξηλεκτρισμό!

cars