CARSNEWS
AUTONEWS

Skoda. Φροντίζει για το service των αυτοκινήτων σας

Η Kosmocar-Skoda παρουσίασε την υπηρεσία MyServiceNow και τα “Clever Packs”, που έχουν στόχο να προσφέρουν στους κατόχους μοντέλων Skoda μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης και ευκολίας για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου τους, παράλληλα με οικονομικό όφελος έως 30%. Η νέα υπηρεσία MyServiceNow δίνει τη δυνατότητα για online προγραμματισμό ραντεβού για σέρβις, γρήγορα και εύκολα, από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό τηλέφωνο.

Συμπληρώνει τις ήδη γνωστές After Sales υπηρεσίες που από το καλοκαίρι απολαμβάνουν οι κάτοχοι μοντέλων SKODA, στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar:

  • Pickup & Delivery – η παραλαβή για το σέρβις και η επιστροφή-παράδοση του αυτοκινήτου, γίνεται στον χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης.
  • SKODA Online Service – ο πελάτης ενημερώνεται με e-mail ή sms και αποκτά online πρόσβαση σε φωτογραφίες ή video για τις επιπλέον εργασίες που ενδεχομένως προκύψουν κατά τον έλεγχο στο συνεργείο και το κόστος αυτών και δίνει τη σχετική έγκριση.
  • Clean Plus – καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων.

Τα Clever Packs είναι τρία ειδικά σχεδιασμένα πακέτα σέρβις που περιλαμβάνουν τόσο τα ανταλλακτικά όσο και την εργασία, πάντα με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή. Τα τρία πακέτα αφορούν οχήματα ηλικίας έως 4 ετών, από 4 έως 10 ετών και άνω των 10 ετών, αντίστοιχα. Εξασφαλίζουν ιδανική σχέση αξίας και απόδοσης, λόγω της ποιότητας, λειτουργικότητας και ασφάλειας των γνησίων ανταλλακτικών SKODA και της εγγύησης δύο ετών για την εργασία, ενώ ταυτόχρονα, αντιπροσωπεύουν οικονομικό όφελος έως και 30% για τον πελάτη.

The post Skoda. Φροντίζει για το service των αυτοκινήτων σας first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Θέλεις τον κινητήρα του Honda Civic Type R; Μπορείς να τον έχεις!

cars

Δύσκολα θα επιβιώσει το Audi A1 για μία ακόμα γενιά.

cars

Alfa Romeo Stelvio. Ανανεωμένη και σε σαφώς  καλύτερες τιμές

cars

Toyota Corolla Cross. Μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική

cars

Στον δρόμο του εξηλεκτρισμού και το Cupra Leon;

cars

Η VW κατοχύρωσε τρία νέα ονόματα: T-Sport, T-Go και T-Coupe!

cars

Στην Ελλάδα το νέο Renault Clio

cars

Το BMW Group στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου IAA Mobility 2023

cars

Πέντε λόγοι που όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Φλώρινα

cars