CARSNEWS
AUTONEWS

Skoda Kamiq Scoutline. Περιπετειώδες… τουλάχιστον εμφανισιακά!

Από το βασικό, στο σπορτίφ και από εκεί, στο “σκληροτράχηλο”. Αυτή είναι η πορεία της Skoda όσον αφορά στο Kamiq που παρουσιάστηκε στην βασική του μορφή στις αρχές του 2019. Μερικούς μήνες αργότερα, η γκάμα του εμπλουτίστηκε με την έκδοση Monte Carlo και τώρα, έρχεται η Scoutline που απευθύνεται σε εκείνους που ψάχνουν κάτι διαφορετικό για την εμφάνιση του δικού τους Kamiq, ακόμα κι αν αυτό δεν συνοδεύεται από αναβαθμίσεις στα μηχανικά μέρη ή στις δυνατότητες του αυτοκινήτου.

Γιατί τέτοια είναι η περίπτωση του Kamiq Scoutline και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Η Skoda εξόπλισε το μικρό SUV της με μαύρα πλαστικά προστατευτικά γύρω από τους θόλους και ασημί προστατευτικά χαμηλά στο εμπρός μέρος και πίσω, στον διαχύτη. Το ίδιο φινίρισμα έχουν στην Scoutline έκδοση και τα καλύμματα των καθρεπτών, οι ράγες οροφής και τα μαρσπιέ ενώ το πακέτο ολοκληρώνουν οι ζάντες ελαφρού κράματος 17 ή προαιρετικά, 18 ιντσών και τα πάντοτε ευπρόσδεκτα και standard στην έκδοση, LED πίσω φανάρια.

Η Skoda δεν έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την καμπίνα αλλά κάνει λόγο για διακοσμητικά με την εμφάνιση ξύλου και χρωμιωμένα περιγράμματα στους αεραγωγούς, αλουμινένια πεντάλ και ρυθμιζόμενα καθίσματα που επενδύονται με ένα τύπο υφάσματος ονόματι Thermoflux και Suedia μικροίνες – το τιμόνι, ο επιλογέας ταχυτήτων και το χειρόφρενο έχουν δερμάτινες επενδύσεις πάντως. Μηχανικά πάντως, δεν υπάρχει καμία απολύτως αλλαγή, οπότε το Kamiq παραμένει αμιγώς μπροστιοκίνητο και οι επιδόσεις του εκτός δρόμου παραμένουν στο ίδιο ακριβώς επίπεδο με την βασική έκδοση. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Έχει σημασία σε αυτήν την κατηγορία; Η έκδοση Scoutline εστιάζει στην εμφάνιση και αυτό, όπως είπαμε, δεν είναι απαραιτήτως κακό.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Lanzante γιορτάζει 25 χρόνια από τη νίκη της F1 στο Le Mans.

cars

Jaguar F-Type facelift. Εκτενέστατο και ουσιώδες!

cars

RUF και Gemballa συνεργάζονται για ένα sports car που πάει παντού.

cars

Volkswagen. Με e-Golf θα κυκλοφορεί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

cars

Οι Χούθι εξαπέλυσαν επίθεση με 28 drones πάνω από την Ερυθρά Θάλασσα – Τα κατέρριψαν όλα οι Αμερικανοί

cars

Νέο ηλεκτρικό Fiat 500. Η Mopar το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό

cars

Nissan “GT-R(X)2050”. Σχεδιάζοντας το μέλλον

cars

BMW X2 plug-in hybrid. Και η X2 με εξηλεκτρισμένη έκδοση

cars

Η στιγμή που αστυνομικοί στη Φλόριντα σκότωσαν 59χρονο που είχε δολοφονήσει συνάδελφό του – «Ό,τι πιο θαρραλέο έχω δει»

cars