CARSNEWS
AUTONEWS

Stock Center. Τα μεταχειρισμένα όπως πρέπει να είναι.

Στις μέρες μας η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, κάθε άλλο παρά εύκολη και απλή υπόθεση είναι. Αυτό διότι, σε αντίθεση με το καινούριο, ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δεν ξέρουμε σε τί κατάσταση βρίσκεται. Βεβαίως υπάρχουν κάποιες εταιρείες, η σοβαρότητα και το κύρος των οποίων, αποτελούν ένα ιδιαιτέρως σημαντικό εχέγγυο για την πραγματική κατάσταση ενός μεταχειρισμένου. Τέτοια εταιρεία είναι το Stock Center, το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων της Βελμάρ,  του ομίλου Θ.Βασιλάκη, που διαθέτει δυναμική και κυρίως αξιόπιστη παρουσία στον ανταγωνιστικό και συνεχώς εξελισσόμενο χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Το Stock Center διαθέτει 1.000 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, σε 14 σημεία πώλησης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

Όλα τα αυτοκίνητα του Stock Center είναι Ελληνικής Αντιπροσωπείας και δίνονται με 5πλή εγγύηση, η οποία αναλυτικά είναι εγγύηση :

  • Καλής Λειτουργίας
  • Πραγματικών Χιλιομέτρων
  • Ατρακάριστου
  • Επιστροφής Χρημάτων και
  • Καλύτερης Τιμής!

Το Stock Center της Βελμάρ εγγυάται και προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα και τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς! Με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, υπάρχει πρόταση για κάθε ανάγκη. Μόνο στο Stock Center μπορείτε με τους χρηματοδοτικούς όρους ενός καινούριου, να αποκτήσετε το αυτοκίνητό σας πιο εύκολα από ποτέ! Πληροφορίες για το στοκ των αυτοκινήτων  δίνονται αναλυτικά στο νέο ανανεωμένο site www.stock-center.gr

Εγγύηση για όλα τα παραπάνω αποτελεί το όνομα Βελμάρ, του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα, είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων 14 μαρκών: FORD, OPEL, SEAT, VOLVO, SAAB, HONDA, MITSUBISHI, ALFA ROMEO, JEEP, FIAT, HYUNDAI, KIA, BMW & MINI. Η Βελμάρ είναι η επώνυμη επιλογή στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 40 χρόνια επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια στον πελάτη. Το όνομα και η εγγυημένη αξιοπιστία της έχουν συνδεθεί με την πώληση επιβατικών αυτοκινήτων (καινούριων και μεταχειρισμένων) και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales (service, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, φανοποιείο).

 

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Mazda θα παρουσιάσει έναν καινοτόμο πετρελαιοκινητήρα το 2020!

cars

Το Land Rover Discovery Sport ανανεώθηκε «διακριτικά»

cars

Audi το Q5 Sportback. Η σπορ έκδοση του Q5

cars

Cupra Formentor. Διαθέσιμο στη χώρα μας από 45900 Ευρώ

cars

Rolls-Royce Boat Tail. Ένα 6-μετρο έργο τέχνης πολλών εκατομμυρίων!

cars

Το κλασικό Volkswagen Beetle ξαναζεί ως ηλεκτρικό.

cars

23ο NISMO Festival – Με τα πιο καυτά αγωνιστικά αυτοκίνητα της χρονιάς

cars

Μercedes GLC Coupe 300d 4Matic. Mε έντονα σπορ διάθεση

cars

Aυτοκίνητο: Μεγάλο παραμένει το ποσοστό θανάτων σε τροχαία δυστυχήματα που προέρχεται από τη μη χρήση ζώνης

cars