CARSNEWS
NEW MODELS

Subaru ΒRZ: Τέλος εποχής με μια επετειακή έκδοση 100 “κομματιών”

Στο τέλος της εμπορικής του πορείας πλησιάζει το Subaru BRZ, το οποίο και αποκτά μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

Η Final Edition του Subaru BRZ θα παραχθεί σε μόλις 100 αντίτυπα και προορίζεται για τη γερμανική αγορά η οποία είναι και η μεγαλύτερη -με διαφορά- της γηραιάς ηπείρου.

Η Subaru, λοιπόν, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι Γερμανοί στο πισωκίνητο coupe που εξέλιξε σε συνεργασία με την Toyota, προσφέροντας μια έκδοση που διακρίνεται για την εξοπλιστική της πληρότητα.

Το περιορισμένης παραγωγής Subaru BRZ προσφέρεται σε δύο χρώματα αμαξώματος (Crystal Black και Blue Pearl), με δερμάτινες επενδύσεις για τα μπροστινά καθίσματα και ραφές σε μπλε χρώμα για τα υπόλοιπες επιφάνειες του εσωτερικού που ντύνονται με δέρμα.

Πίσω από τους τροχούς των 17 ιντσών διακρίνονται οι βαμμένες σε κόκκινο χρώμα δαγκάνες, ενώ για την ανάρτηση έχουν επιλεγεί αμορτισέρ της Sachs.

Κατά τ’ άλλα, κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του ιαπωνικού coupe παραμένει ο boxer κινητήρας των 2,0 λίτρων απόδοσης 200 ίππων και 205 Nm ροπής, o οποίος συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με αυτόματο με τον ίδιο αριθμό ταχυτήτων.

Στη γερμανική αγορά όπου και διατίθεται, το περιορισμένης παραγωγής Subaru BRZ κοστίζει 40.270 ευρώ, ενώ για την έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο θα χρειαστεί να καταβάλλει κανείς 1.700 ευρώ επιπλέον.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οι πρωτοβουλίες της Ford για την προστασία του κλίματος

cars

Τέλος ο Vettel από τη Ferrari

cars

Ποιοτικότερα τα κινεζικά Tesla σύμφωνα με έρευνες

cars

Γιατί είναι δύσκολη μία Super Season στη Formula 1…

cars

Αυτός είναι ο τρικύλινδρος δίχρονος κινητήρας της Ferrari! (video)

cars

Ντριφτάροντας στη βροχή με μία Mercedes-AMG GT S (Video)

cars

Αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις για τις επόμενες BMW Σειράς 5 και Χ1

cars

Νέες, μειωμένες τιμές σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ΤΑΞΙ

cars

Όσα αξίζει να γνωρίζετε για το νέο Nissan 370 Z

cars