CARSNEWS
AUTONEWS

Subaru Levorg Prototype με νέο turbo 1800άρη κινητήρα!

Το Subaru Levorg πωλείται στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου εδώ και 6 χρόνια περίπου οπότε έφτασε η ώρα για μία ανανέωση. Και τι ανανέωση είναι αυτή. Ριζική, εκ βάθρων με την ιαπωνική εταιρία να αναβαθμίζει το station-wagon της αισθητικά και μηχανικά  ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού σε πολλά επίπεδα. Πριν προχωρήσουμε όμως, να σημειώσουμε ότι το Levorg που παρουσίασε η Subaru στην έκθεση του Τόκιο και βλέπεις στις φωτογραφίες φέρει το χαρακτηριστικό “Prototype”, που σημαίνει ότι δεν είναι η τελική έκδοση παραγωγής αν και η λογική λέει ότι αυτή δεν θα διαφέρει σημαντικά από το concept που έχουμε μπροστά μας.

Καταρχάς, το Levorg Prototype, όπως φυσικά και η έκδοση παραγωγής που θα παρουσιαστεί αργότερα, βασίζεται στην Subaru Global Platform και αυτό επέτρεψε στην Subaru δύο πολύ σημαντικά πράγματα: να ενσωματώσει την πλήρη, προηγμένη σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης που ονομάζει Eyesight και να χρησιμοποιήσει έναν ολοκαίνουριο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού με χωρητικότητα 1,8 λίτρων. Δυστυχώς, η εταιρία δεν παρέχει καμία πληροφορία σχετικά με την απόδοση του κινητήρα πέραν του γεγονός ότι εφοδιάζεται με τεχνολογία καύσης “φτωχού” μίγματος που σύμφωνα με την Subaru τον βοηθά να ισορροπήσει ανάμεσα στις επιδόσεις και τη “περιβαλλοντικότητα” του αλλά η λογική λέει ότι θα τον δούμε και σε άλλα μοντέλα της στο εγγύς μέλλον.

Σχεδιαστικά πάντως, το Levorg Prototype δείχνει την πρόθεση της εταιρίας να τολμήσει και να εξελίξει την “Dynamic x Solid” σχεδιαστική γλώσσα. Λείπουν όμως φωτογραφίες από το εσωτερικό, όπως λείπει και η οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με την εμπορική διάθεση του Levorg, όταν αυτό παρουσιαστεί επίσημα τέλος πάντων.

Related Articles

Hyundai Elantra N. Σπορ σεντάν 280 ίππων με πολύ… τσαμπουκά!

cars

Τις 18 Ιουνίου τα αποκαλυπτήρια του Renault Rafale

cars

Kawasaki Z H2 SE 202.  Ξυπνά τις αισθήσεις

cars

Αντίστροφη μέτρηση για την Ανάβαση Διονύσου – Έρχεται με 88 συμμετοχές

cars

Chrysler Airflow Vision Concept. Το μέλλον με όνομα από το παρελθόν!

cars

Connected Safety της Volvo – Τεχνολογία που προειδοποιεί τους οδηγούς για ατυχήματα στην πορεία τους

cars

Νέο Citroen C4 C-Cross. «Πατάει» σε δύο κόσμους

cars

Ρομπότ Σοφία: Δεν έχω καμία επιθυμία να κατακτήσω τον κόσμο, είμαι εδώ για να κάνω τη ζωή των ανθρώπων ακόμα καλύτερη

cars

Η Racing Point στοχεύει στο άλμα τετράδας για το 2020!

cars