CARSNEWS
NEW MODELS

Super SUV στα πλάνα της Scuderia Cameron Glickenhaus


Ο JAMES GLICKENHAUS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ. ΤΩΡΑ, ΡΩΤΑΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ, ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ. Η, ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.

  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ
  • 19/3/2020

Στην προκειμένη περίπτωση αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την επίσημη σελίδα της Scuderia Cameron Glickenhaus στο Facebook. Ανέβασε λοιπόν τη φωτογραφία που βλέπετε, μαζί με το ακόλουθο κείμενο. «Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος για να φέρουμε την SCG σε περισσότερους ανθρώπους, μέσω ενός χαμηλότερου κόστους Self constructed Kit. Θα είναι ένα απλό όχημα, πολύ πιο κοντά σε ένα dune buggy από ένα 004 ή ένα Boot, αλλά θα ήταν ωραίο και διασκεδαστικό και θα επέτρεπε στους Hot Rodders και σε όσους πιάνουν τα χέρια τους να συμμετέχουν σε αυτό που κάνουμε. Προσωπικά θα ήθελα να φτιάξω ένα από αυτά περισσότερο από ένα κιτ cobra. Σκέψεις; Ποια είναι μεγαλύτερη μηχανολογική πρόκληση από την κατασκευή ενός οχήματος για να αγωνιστεί στο N24 ή το Baja 1000;

Δεν ξέρουμε εάν ο James Glickenhaus ανταλλάσσει απόψεις με τη Gemballa, η οποία και αυτή πρόσφατα παρουσίασε σκίτσα ενός ανάλογου οχήματος. Το σίγουρο όμως είναι πως ένα τέτοιο μοντέλο -πέρα από εντυπωσιακό- δείχνει να θέλει αρκετή δουλειά, αφού ξεφεύγει από το σύνηθες αντικείμενο της εταιρίας, μοντέλα για πίστα. Με δεδομένη την εμμονή στη λεπτομέρεια, θα χρειαστεί να επενδύσει σε κόσμο και χρόνο για να κάνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα.

Από την άλλη, τα SUV πουλάνε. Όλες οι εταιρίες σπορ αυτοκινήτων (βλέπε Porsche, Lamborghini κ.λπ.) έβαλαν νερό στο κρασί τους και παρουσίασαν ανάλογες προτάσεις, οι οποίες απογείωσαν τις πωλήσεις τους. Έτσι λοιπόν και εδώ, ίσως αυτό να είναι μία καλή ευκαιρία για τη φίρμα, να δει την κερδοφορία της να ανεβαίνει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Porsche δοκιμάζει την αερανάρτηση της 911 Dakar στο Nurburgring (photos)

cars

Η Aston Martin παρουσιάζει τους εξωτερικούς καθρέφτες του μέλλοντος

cars

Αυτή είναι μια από τις 24 συνολικά Lancia Hyena που υπάρχουν στον κόσμο

cars

Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι πανάκεια

cars

Πρόωρο τέλος για τους κινητήρες βενζίνης και diesel στη M. Βρετανία

cars

Το νέο Ford Kuga βλέπει κορυφή. Δοκιμάζουμε την έκδοση του 1,5 λίτρου

cars

H Mercedes σταματά την παραγωγή sedans στις ΗΠΑ

cars

Γι’ αυτό είναι… τρελός ο Γερμανός!

cars

Με plug-in υβριδική έκδοση η ανανεωμένη Mercedes E-Class (video)

cars