CARSNEWS
NEW MODELS

Supra happy meal με drift, από την Toyota και τα McDonalds (βίντεο)

Το προϊόν, στην προκειμένη περίπτωση, είναι μία «ειδική» έκδοση του μενού happy meal, με την ονομασία Supra happy meal. Μαζί με το φαγητό, ένα παιδί (ή και όχι παιδί…) θα πάρει δώρο ένα αυτοκινητάκι supra, που ανάβουν τα φώτα του. Πως σκέφτηκαν τώρα τα McDonalds να διαφημίσουν τη νέα τους προσφορά; Αρχικά χτυπώντας την πόρτα της Toyota Gazoo Racing.

Για τους ανθρώπους της Toyota αυτή η συνεργασία αποτελεί μία καλή ευκαιρία για τα παιδιά να «ζήσουν τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό της οδήγησης του αυτοκινήτου στο σπίτι, μέσω του παιχνιδιού». Επιλέγοντας λοιπόν να δώσουν κίνητρο και στους μπαμπάδες, πέρα από τα παιδιά, σε συνεργασία με την αλυσίδα των εστιατορίων, γύρισαν την κατάλληλη διαφήμιση.

Για όσους δεν γνωρίζουν τους Daigo Saito και Nobuteru Taniguchi, είναι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές του D1. Όταν λοιπόν έρθει η ώρα που θα πεινάσουν, παίρνουν τα GR Supra τους και πάνε σε ένα εστιατόριο-πίστα drift των McDonalds, όπου αρχίζει όλη η δράση. Χωρίς να ισιώνουν πουθενά, κάνουν donuts γύρω από τεράστια burgers, από χέρια με πατάτες (τσιμπώντας μάλιστα μερικές, ενώ πηγαίνουν με το πλάι…) και άλλα εντυπωσιακά κόλπα.

Σε αυτό το σημείο πατάτε το play και το βλέπετε. Δεν έχει να πούμε κάτι παραπάνω. Από την πλευρά μας, ωστόσο, προβληματιζόμαστε για δύο πράγματα. Θα υπάρξει δεύτερη διαφήμιση, όπου θα κάνουν, ας πούμε, delivery; Επίσης, Στη γενικότερη σειρά αυτοκινήτων που προσφέρει αυτό το διάστημα η αλυσίδα των McDonalds στην Ιαπωνία (και μόνο, μην πάτε στην Ελλάδα να ζητάτε τέτοια πράγματα) διαφημίζεται επίσης και το Nissan GT-R Nismo GT500 σε μοντελάκι. Να περιμένουμε κάτι ανάλογο;

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τα 10 πιο γρήγορα αυτοκίνητα παραγωγής που έχουν τρέξει στο Nurburgring (videos)

cars

Ατελείωτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής, απροσπέλαστος ο Κηφισός

cars

Γιατί θα είναι μακρύτερο το ανανεωμένο VW Atlas;

cars

H first class εμπειρία στο εσωτερικό της νέας Mercedes S-Class

cars

F1: Η πίστα της Κωνσταντινούπολης παίρνει τη σκυτάλη για το 14ο grand prix της σεζόν

cars

H Mini θέλει να διευρύνει τη γκάμα της με ένα… μεγαλύτερο Countryman!

cars

Όταν ο Lewis συνάντησε την AMG Project One (Video)

cars

Δοκιμάζουμε το DS7 Crossback 1.6 THP 225PS EAT8 Performance Line

cars

Formula 1: Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά το GP Ιταλίας

cars