CARSNEWS
AUTONEWS

Suzuki Swift Hybrid. Φρεσκαρίστηκε

H Suzuki παρουσιάζει το νέο Swift Hybrid facelift. Οι αναβαθμίσεις του μοντέλου συνοψίζονται σε εξωτερικές αλλαγές, αναβαθμισμένο κινητήρα και επιπλέον συστήματα ασφαλείας. Το τρέχον Swift που κυκλοφόρησε το 2017 ξεπέρασε τις 745.000 πωλήσεις μονάδων σε περισσότερες από 119 χώρες έως το τέλος του 2019.  Διαθέτει στυλ, συμπεριλαμβανομένης μιας σπορ τρισδιάστατης μπροστινής μάσκας με την προσθήκη μιας διακοσμητικής λωρίδας χρωμίου, τις δίχρωμες ζάντες αλουμινίου με ανανεωμένη σχεδίαση, τις νέες διχρωμίες αμαξώματος καθώς και επιλογές χρωμάτων για την διακόσμηση του εσωτερικού.

Το ανανεωμένο μοντέλο έχει εξοπλιστεί μ΄έναν νέο κινητήρα 1.2 DUALJET, ο οποίος συνεργάζεται με το υβριδικό σύστημα της Suzuki. H τεχνολογία Suzuki HYBRID διαθέτει μία μπαταρία ιόντων λιθίου μεγαλύτερης χωρητικότητας, παρέχοντας περαιτέρω βελτιώσεις στην απόδοση καυσίμου, διατηρώντας παράλληλα τη χαρακτηριστική γραμμική απόκριση σε όλο το φάσμα λειτουργιών του.   To νέο Suzuki Hybrid facelift είναι εξοπλισμένο με επιπλέον συστήματα ασφαλείας όπως το σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, το σύστημα αναγνώρισης τυφλού σημείου και το σύστημα προειδοποίησης εκτροπής αυτοκινήτου, διατηρώντας παράλληλα την πληθώρα τον λειτουργιών που ήδη διέθετε. Οι τιμές του ξεκινούν από τα 13350 Ευρώ.

The post Suzuki Swift Hybrid. Φρεσκαρίστηκε first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η πρόταση δυσπιστίας, η γραμμή άμυνας που ετοιμάζει η Κυβέρνηση, το φάουλ του Κασσελάκη και η έκπληξη της Νέας Αριστεράς

cars

Κάθειρξη 22 ετών και 9 μηνών στον 63χρονο που αποπειράθηκε να ανατινάξει τα ανήλικα παιδιά και τη γυναίκα του

cars

Jeep Wrangler. Για δέκατη συνεχή χρονιά κατακτά το βραβείο “4×4/SUV of the Year” στις Η.Π.Α.

cars

10 celebrities, 10 διαφορετικά looks: Ποια έκανε την πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση;

cars

Hyundai i10 1.2 MPi. Ένα μεγάλο μικρό

cars

BMW X5 M & X6 M. Η 3η γενιά ανεβάζει κι άλλο τον πήχη!

cars

KIA XCEED. Με ανταγωνιστικές τιμές

cars

Ford Kuga. Κορυφαία ασφάλεια με κορυφαία τεχνολογία

cars

Opel Insignia GSi. Παρουσιάστηκε

cars