CARSNEWS
NEW MODELS

Tο Morgan Plus 4 70th Edition θα είναι το τελευταίο με ατσάλινο πλαίσιο

Η Morgan προχωρά σε μια σημαντική κίνηση εκσυγχρονισμού των μοντέλων της, μιας και πλέον θα βασίζονται στο καινούργιο αλουμινένιο πλαίσιο με τον κωδικό CX. To οποίο θα αντικαταστήσει το χαλύβδινο που χρησιμοποιείται ανελλιπώς από το 1936 μέχρι και τις μέρες μας. Προκειμένου λοιπόν να τιμήσει όλες αυτές τις δεκαετίες της παρουσίας του η παραδοσιακή βρετανική εταιρεία έχει ετοιμάσει μια ειδική έκδοση του Plus 4, που θα αλλάξει στο νέο πλαίσιο μέσα στο 2020.

Το Plus 4 70th Edition λοιπόν θα κατασκευαστεί σε 20 αντίτυπα και η επιλογή της ονομασίας 70th Edition έγινε προκειμένου να τιμηθούν και τα 70 χρόνια του συγκεκριμένου μοντέλου. Το πλαίσιο λοιπόν της συγκεκριμένης έκδοσης είναι βαμμένο χρυσό ενώ το χρώμα του αμαξώματος είναι σε πλατίνα και συνδυάζεται με γκρίζου χρώματος ζάντες, μαύρες λεπτομέρειες και ένα εμπρός μέρος από τα αγωνιστικά της μάρκας.

Στο εσωτερικό χρησιμοποιείται δέρμα και ξύλο σε τόνους του γκρι, ενώ το τιμόνι Moto-Lita είναι μαύρο. Ενδιαφέροντα στοιχεία είναι ο φωτισμός του χώρου για τα πόδια οδηγού συνοδηγού καθώς και τα θερμαινόμενα καθίσματα, ενώ φυσικά και δεν λείπει ούτε η πάντα απαραίτητη πλακέτα ούτε τα λογότυπα. Αναβαθμισμένος είναι και ο τετρακύλινδρος των 2.000 κυβικών, καθώς ξ απόδοσή του έχει αυξηθεί στα 182 PS, που εξασφαλίζουν ένα 0-100 km/h σε λιγότερα από 7,0 sec.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έτσι θα είναι το νέο SUV smart #3, που θα ανταγωνιστεί το Volkswagen ID.4 (photos)

cars

Απίστευτη πρόταση: Τρέιλερ-γεννήτρια η λύση στην αυτονομία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων (Video)

cars

Η Γαλλία επενδύει 7 δις ευρώ για την ανάπτυξη του υδρογόνου!

cars

Νέο ρεκόρ για την Porsche Panamera στο Nurburgring

cars

Είναι πολλά τα λεφτά: Πόσα λέτε ότι βγάζουν οι εταιρίες ανά δευτερόλεπτο;

cars

H πρώτη νέα Shelby GT500 αξίζει πάνω από 1,1 εκ. δολάρια!

cars

Στα σκαριά και έκδοση AMG της Mercedes-Benz EQS

cars

Land Rover Colossus: Ένα pickup από το μέλλον

cars

Το ρολόι του ταμπλό σταμάτησε στις 13.55′

cars