CARSNEWS
NEW MODELS

T-Sport, T-Coupe, T-Go: Δεν έχουν τελειωμό τα νέα SUV της VW

Και ο χορός των SUV καλά κρατεί για την VW, η οποία ήδη έχει ανακοινώσει ότι από τα 34 νέα μοντέλα και εκδόσεις που θα παρουσιάσει μέσα στο 2020, τα 12 από αυτά θα είναι SUV.

Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν τα ονόματα τριών από αυτά, τα οποία έχουν κατατεθεί στο αρμόδιο γραφείο πατεντών στην Γερμανία. Τα ονόματα αυτά είναι T-Sport, T-Coupe και T-Go και προς το παρόν δεν αντιστοιχούν σε κάποια αυτοκίνητα, αν και οι φήμες οργιάζουν για το τι θα είναι το κάθε ένα από αυτά.

Και τα τρία πάντως φαίνεται να ανήκουν στις μικρές κατηγορίες, όπου αυτή την στιγμή υπάρχει και η μεγαλύτερη ζήτηση. Το T-Coupe θα είναι ένα πιο σπορτίφ μοντέλο, με λίγο πιο επικλινή οροφή κατά τα πρότυπα των αντίστοιχων crossover των Γερμανών κατασκευαστών όπως το Audi Q3 Sportback για παράδειγμα.

Το Τ-Sport μοιάζει προς το παρόν να αφορά πολλά πράγματα, και ίσως μία ευρωπαϊκή εκδοχή του Nivus το οποίο θα πωλείται στις αγορές της Νότιας Αμερικής ή ίσως και μία εκδοχή της VW για το Audi A1 Citycarver. Το T-Go ίσως να είναι το νέο αυτοκίνητο πόλης της εταιρίας, σε μορφή crossover και αυτό.

Όπως και να έχει, όλα τα παραπάνω είναι προς το παρόν υποθέσεις, και μένει να δούμε τι από όλα αυτά θα βγει στην παραγωγή. Πάντως η πλατφόρμα MQB είναι τόσο ευέλικτη και ευπροσάρμοστη σε όλα τα είδη των οχημάτων, οπότε η πρώτη ύλη υπάρχει για να γεμίσει ακόμα περισσότερο ο τιμοκατάλογος της VW με ένα πλήθος νέων μοντέλων SUV.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Ποιός είναι ο -αναπάντεχος- πρωταθλητής σε αυτονομία;

cars

H Porsche παρουσιάζει τα καλύτερα αγωνιστικά της χρώματα (video)

cars

Υβριδικό και τετρακίνητο. Το ανανεωμένο Suzuki Ignis στο μικροσκόπιο του Car and Driver

cars

Οδηγούμε την ισχυρότερη Ferrari όλων των εποχών. Την plug-in υβριδική SF-90

cars

Το ηλεκτροκίνητο Renault Zoe που έγραψε 300.000 χιλιόμετρα

cars

Προ των πυλών της (προσωρινής) αποχώρησης ο Vettel

cars

Γιατί ένα ηλεκτρικό όχημα απαιτεί ειδικά ελαστικά;

cars

Η ιστορία πίσω από τις γρίλιες της Jeep

cars

BMW: Η πλατφόρμα Neue Klasse φέρνει EV με 1.360 PS και τεράστια αυτονομία

cars