CARSNEWS
NEW MODELS

Teaser για τη νέα Porsche 911 Targa

Αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνο, λόγω των καταστάσεων θα κάνει ντεμπούτο ιντερνετικά, την ερχόμενη Δευτέρα.

Για την ακρίβεια, η νέα 911 Targa θα παρουσιαστεί στο online TV channel του περιοδικού της φίρμας, 9:11 Magazine. Οι άνθρωποι της Porsche, μετά από την ακύρωση του σαλονιού του Πεκίνο εξέτασαν το ενδεχόμενο να αξιοποιήσουν αρχικά το Tennis Grand Prix και κατόπιν το μουσείο της εταιρίας. Και αυτό όμως δεν ήταν διαθέσιμο, λόγω των έκτακτων μέτρων που είχαν επιβληθεί. Ως εκ τούτου, η ιντερνετική παρουσίαση αποτέλεσε τη μόνη ασφαλή λύση.

Για τη γκάμα της 911, η Targa διέθετε πάντοτε μία ξεχωριστή θέση. Στη νεότερη εκδοχή της αναμένεται να διατίθεται τόσο σε πισωκίνητες, όσο και σε τετρακίνητες εκδοχές, εφοδιασμένη με το γνωστό, τρίλιτρο, boxer σύνολο της φίρμας. Στην απλή έκδοση αυτό αποδίδει 385 ίππους, ενώ στην S η ισχύς της θα φτάνει τους 450. Αντίστοιχα, η επιτάχυνση από στάση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα αναμένεται να ολοκληρώνεται σε λιγότερα από 4 δευτερόλεπτα. Αργότερα θα προστεθεί και η Targa GTS, με πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά και αναβαθμισμένη ισχύ, 460-480 ίππων.

Από την φευγαλέα εικόνα του teaser ξεχωρίζει η χαρακτηριστική μπάρα της οροφής, χωρίς όμως να έχουμε να παρατηρήσουμε πολλά παραπάνω στοιχεία. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τη Δευτέρα, όπου θα επανέλθουμε με την πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Alfa Romeo έρχεται το 2022

cars

Η νέα BMW M4 σηκώνει μανίκια

cars

e-4ORCE: Το πρώτο ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης της Nissan

cars

BMW R18: Ό,τι πιο retro και luxury μπορεί να αγοράσει κανείς! (Video)

cars

Στα 145 εκατ. δολάρια το μπάτζετ των ομάδων της Formula 1 το 2021 (video)

cars

Δείτε τι συμβαίνει στο εσωτερικό ενός ελαστικού που κάνει burnout

cars

Με πέντε άτομα στελεχώνεται το Αυτόνομο Τμήμα Ηλεκτροκίνησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

cars

Πρώτες εικόνες από την πιο σπορ Ford Mustang Mach 1

cars

Κορωνοϊός: Χρεοκοπία μέχρι τον Μάιο για τις αεροπορικές εταιρείες

cars