CARSNEWS
NEW MODELS

Tesla: Γενναίες εκπτώσεις στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της

Την απόφαση να μειώσει και μάλιστα σημαντικά τις τιμές των κορυφαίων μοντέλων της πήρε η Tesla, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να τονώσει την ανταγωνιστικότητά τους.

Από την εκπτωτική πολιτική της η Tesla εξαίρεσε μόνο το άρτι αφιχθέν Model Y, με τις μεγαλύτερες μειώσεις τιμών ωστόσο να παρουσιάζονται στις μεγαλύτερες και ακριβότερες προτάσεις τις.

Ο λόγος για το Model S το οποίο στις εκδόσεις Long Range Plus και Performance κοστίζει 5.000 δολάρια φθηνότερα, ξεκινώντας από τα 76.190 δολ. και 96.190 δολ. αντιστοίχως.

Ανάλογη έκπτωση προσφέρεται και για το Model X το οποίο ξεκινά από τα 81.190 δολάρια στην έκδοση Long Range Plus και από τα 101.190 δολάρια στην έκδοση Performance.

Στα 2.000 δολάρια φθάνει η έκπτωση στην περίπτωση του μικρότερου Model 3, η οποία ωστόσο δεν προσφέρεται για τη βασική έκδοση των 36.200 δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Tesla πρόκειται να τερματίσει τη δωρεάν χρήση των υπερταχυφορτιστών στους νέους πελάτες των Model S και Model X, ενώ τα μοντέλα της δεν απολαμβάνουν και τις φορολογικές ελαφρύνσεις που απολάμβαναν στο παρελθόν στην τοπική αγορά, καθώς η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει ξεπεράσει προ πολλού τις 200.000 πωλήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Με συμπιεσμένο αέρα θα επιταχύνει το νέο Tesla Roadster

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το νέο Fiat 500XL θα είναι ένα πραγματικό SUV

cars

Νέες τιμές καινούργιων αυτοκινήτων και τέλη κυκλοφορίας – Πίνακες (UPD)

cars

Έτσι θα παραταχθούν Toyota και Hyundai το 2023

cars

Αύξηση πωλήσεων για τη Lexus

cars

Ο απόλυτος οδηγός των αυτοκινήτων πόλης!

cars

Η νέα BMW M3 θα είναι διαθέσιμη και ως Touring

cars

Αυτό το Audi RS6 τα δίνει όλα στην Autobahn (video)

cars

H Lamborghini κλείνει το εργοστάσιο της λόγω κοροναϊού

cars

Οι Jaguar Land Rover θα ανακυκλώνουν παλαιά οχήματα με στόχο τη μείωση του CO2

cars