CARSNEWS
NEW MODELS

Tesla: Στόχος τα 500.000 αυτοκίνητα το χρόνο στη Γερμανία

Το εργοστάσιο που θα κατασκευάσει η Tesla στην Γερμανία θα δημιουργήσει πάνω από 10.000 θέσεις εργασίας δίνοντας μια λύση μπροστά στις περικοπές που θα προχωρήσουν μεγάλες εταιρίες όπως οι BMW, Daimler, Audi κ.α. Μάλιστα το εργοστάσιο θα έχει έκταση όσο 420 γήπεδα ποδοσφαίρου και οι εργασίες οικοδόμησής του λίγο έξω από το Βερολίνο θα ξεκινήσουν μέσα στο 2020.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες και αξιόπιστες πληροφορίες που μας έρχονται από την γερμανική εφημερίδα Bild, στόχος της Tesla είναι να κατασκευάζει περίπου 500.00 ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε μια χρονιά πλήρους λειτουργίας. Ο Elon Musk έχει ήδη δηλώσει πως το εργοστάσιο στο Βρανδεμβούργο θα πλαισιωθεί από ένα σχεδιαστικό κέντρο κοντά στο νέο αεροδρόμιο στο Βερολίνο.

Το εργοστάσιο θα κατασκευάζει μπαταρίες, καθώς και συστήματα πρόωσης και μετάδοσης για τα Model Y. Αργότερα στην γραμμή παραγωγής θα προστεθεί και το Model 3. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Zeitung η Tesla θα επενδύσει συνολικά έως 4 δισεκατομμύρια ευρώ στο συγκεκριμένο Gigafactory.

Related Articles

Τον Απρίλιο η απάντηση της Volkswagen για την επένδυση στη Θάσο (UPD)

cars

Αυτό είναι το αρχικό πρωτότυπο του Pontiac Banshee και πωλείται

cars

Πράσινο φως για το Mini Boot της Scuderia Cameron Glickenhaus

cars

Κατάρριψη drone με lazer (Video)

cars

Ένα σπέσιαλ Audi RSQ8 με 740 PS για τα 120 χρόνια της ABT

cars

Θα δίνατε όνομα στο παιδί σας “Subaru” ή “Cadillac”;

cars

«Δεν ήθελα να γίνω γνωστός ως “ο γιός του πατέρα μου”»

cars

Η Dorna βοηθά οικονομικά τις ομάδες του MotoGP

cars

Έτοιμο το σούπερ ηλεκτρικό Aspark Owl

cars