CARSNEWS
NEW MODELS

Tesla Model S ντροπιάζει τη δωδεκακύλινδρη Ferrari F12 (Video)

Αν σας έλεγαν πριν από μερικά χρόνια ότι ένα ηλεκτροκίνητο sedan έχει για… πρωινό μια δωδεκακύλινδρη Ferrari 730 ίππων τότε το πιο πιθανόν είναι ότι θα γελούσατε, αμφισβητώντας ακόμα και την ύπαρξη ενός αυτοκινήτου που μπορεί να κινείται με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Σήμερα, το γεγονός ότι ένα Tesla Model S 100D διαλύει στην κυριολεξία τον ανταγωνισμό ακόμα και αν αυτός προέρχεται από το Μαρανέλο ίσως να μην ξαφνιάζει κανέναν γνωρίζοντας τις δυνατότητες ενός sedan το οποίο εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρα και αποδίδει συνδυαστικά 785 ίππους.

Απέναντί του δεν στάθηκε μια οποιαδήποτε Ferrari αλλά η δωδεκακύλινδρη F12, η οποία όχι μόνον δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια το ηλεκτροκίνητο sedan αλλά απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων μένοντας… αιώνες πίσω από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Η κούρσας της μιας ανάσας με πρωταγωνιστές την Ferrari F12 και Tesla Model S θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ωστόσο ο τρόπος ή αν προτιμάτε η ευκολία με την οποία το ιταλικό supercar ηττήθηκε από το υπεράνω κάθε υποψίας ηλεκτροκίνητο sedan καθιστά την έκβαση του αυτοσχέδιου drag race είδηση.     

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Mercedes A45 AMG των 600 ίππων καταρρίπτει κάθε ρεκόρ

cars

Toyota Prius μεταμορφώνεται σε Ferrari

cars

Η Skoda σκιτσάρει το ηλεκτροκίνητο Enyaq iV

cars

Off-road πακέτο για το Fisker Ocean

cars

Πράσινο φως για το επόμενο Volkswagen Passat, έρχεται το 2023

cars

Έρευνα για τη δεξίωση του Carlos Ghosn στις Βερσαλλίες

cars

LIVE: Κυκλοφοριακό χάος από την απεργία του Μετρό-Ποιοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοι

cars

Η SEAT επεκτείνει κατά 3 μήνες την εργοστασιακή της εγγύηση

cars

Τι σας θυμίζει το κινεζικό ΟRA Good CAT;

cars