CARSNEWS
NEW MODELS

Tesla vs Tesla: Η μάχη που σπάει καρδιές (VIDEO)

Το άτυπο τίτλο του ταχύτερου Tesla παραγωγής διεκδίκησαν τα τρία μοντέλα που διαθέτει αυτήν την περίοδο στην γκάμα της η καλιφορνέζικη φίρμα –σύντομα αναμένεται και ένα ακόμα- με τα Model S, Model X και Model 3 να λύνουν τις διαφορές τους στη κλασική, πλέον, κούρσα της μίας ανάσας.

Βέβαια αυτήν τη φορά το μενού δεν περιελάμβανε μόνον την τυπική διαδικασία επιτάχυνσης από στάση, αλλά και τις ρεπρίζ όπως άλλωστε και τη δοκιμασία της επιβράδυνσης σε ένα τερέν που μόνο φιλικό δεν θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε λίγα στοιχεία για τις εκδόσεις των αυτοκινήτων που συμμετείχαν σε αυτή την εμφύλια διαμάχη, ξεκινώντας από το ισχυρότερο όλων Model X P100D με τους δύο ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 795 ίππων και 1.140 Nm ροπής.

Δύο ηλεκτροκινητήρες διαθέτει και η έκδοση Performance του Model 3 η απόδοση της οποίας ωστόσο δεν ξεπερνά τους 490 ίππους και τα 660 Nm ροπής.

Τέλος το Model S Performance με τους δύο ηλεκτροκινητήρες φτάνει τους 825 ίππους και τα 1.300 Nm ροπής έρχεται να τοποθετηθεί ανάμεσα στα Model X και Model 3 όχι μόνο σε επίπεδο ισχύος αλλά και τιμής.

Όσοι πάντως θεωρούσαν ότι το πανίσχυρο SUV της Tesla θα είχε εύκολο έργο απέναντι στα κλασικά sedan, ίσως είναι προτιμότερο να παρακολουθήσουν το video πριν ποντάρουν τα χρήματά τους στο θηριώδες Model X.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στα αζήτητα η θωρακισμένη Alfa Romeo Alfetta της ιταλικής μαφίας

cars

Καθυστερούν οι παραδόσεις της Ferrari SF90 Stradale (Video)

cars

Πόσο θα πληρώνατε για αυτή τη σκουριασμένη Aston Martin;

cars

Ξεκίνησε η συναρμολόγηση του Μετροπόντικα για τη διάνοιξη της Γραμμής 4 «Άλσος Βεΐκου – Γουδή» (photo)

cars

H Toyota κατέθεσε πατέντες που αφορούν το hypercar που ετοιμάζει

cars

Γιατί η Bugatti Chiron Pur Sport πιάνει μόλις 351 χλμ./ώρα;

cars

Η σπανιότερη Ferrari F40 είναι σε πράσινο χρώμα!

cars

Έκρηξη καταστρέφει 17 κλασικές Chevrolet Corvette

cars

Το πρώτο ηλεκτροκίνητο SUV της Skoda αποκτά όνομα

cars