CARSNEWS
MOTONEWS

Test Winger 834: Το καθημερινό σου jacket με ή χωρίς μοτοσυκλέτα

  • Διαβάστηκε από 9.700 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/2/2023

Με casual εμφάνιση και softshell ύφασμα, το Winger 834 μπορεί να γίνει το καθημερινό σου μπουφάν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, ακόμα και αν αυτή δεν περιλαμβάνει μοτοσυκλέτα.

Δοκιμάζουμε το χειμερινό μπουφάν Winger 834

Η Winger μας έχει συνηθίσει σε πρακτικά αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη που στόχο έχουν να κάνουν πιο εύκολη τη συμβίωσή σου με τη μοτοσυκλέτα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία. Στο παρελθόν έχουμε δοκιμάσει

αδιάβροχο σετ

και

θερμικές χούφτες

της Winger, αλλά η γκάμα της περιλαμβάνει πολλά ακόμα είδη όπως μπουφάν, γάντια, παντελόνια, περιλαίμια, κουκούλες μοτοσυκλέτας, σαμάρια και πολλά ακόμα. Η

Πατμανίδης Α.Ε

μας προμήθευσε με ένα μπουφάν Winger 834 για τους χειμερινούς μήνες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Casual εμφάνιση για να το φοράς παντού

Το πιο δυνατό χαρακτηριστικό του 834 είναι ότι κρύβει επιμελώς την πραγματική του ιδιότητα, καθώς δύσκολα αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για ένα εξειδικευμένο, τεχνικό μπουφάν για μοτοσυκλετιστική χρήση. Αυτό οφείλεται αρχικά στην casual εμφάνισή του, η οποία παραπέμπει σε «αθλητικό» μπουφάν και στο softshell υλικό κατασκευής. Το συγκεκριμένο υλικό προσφέρει χαμηλό βάρος (1.700 γραμμάρια είναι μικρό νούμερο για τα δεδομένα των χειμερινών μπουφάν) και μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Όλα αυτά γίνονται άμεσα αντιληπτά μόλις φορέσεις το 834 και είναι ακριβώς τα στοιχεία που του χαρίζουν κορυφαία πολύχρηστικότητα και σου επιτρέπουν να το φοράς όχι μόνο με τη μοτοσυκλέτα σου, αλλά και σε οποιαδήποτε outdoor δραστηριότητα. Η άνεση που προσφέρει ξεφεύγει κατά πολύ από τα όσα μας έχουν συνηθίσει τα μπουφάν μοτοσυκλέτας, αφού έχει ελαφριά αίσθηση και ελαστικό ύφασμα.

Ζεστό και αδιάβροχο

Το Winger 834 διαθέτει αφαιρούμενη θερμική επένδυση για να προσαρμόζεται σε μεγαλύτερο εύρος θερμοκρασιών και  άρα να μπορείς να το φοράς περισσότερο και να μη χρειαστεί να αγοράσεις κι άλλο μπουφάν. Επίσης, το softshell υλικό έχει ένα επιπλέον πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό. Είναι ανθεκτικό στο νερό, οπότε θα σε προστατέψει σε περίπτωση ξαφνικής μπόρας, μάλιστα το συγκεκριμένο μπουφάν έχει και αφαιρούμενη κουκούλα με ελαστικό κορδόνι ρύθμισης. Παρατηρήσαμε ότι από τα 80 – 90 χλμ. / ώρα και πάνω το ύφασμα που υπάρχει στο εμπρός μέρος της κουκούλας, που υπό κανονικές συνθήκες προστατεύει τον λαιμό από τον αέρα, αρχίζει να ανεμίζει και να χτυπά στο κράνος, οπότε κατά την οδήγηση απλά αφαιρούσαμε την κουκούλα που έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρει τις υπηρεσίες της. Από πλευράς αποθηκευτικών χώρων έχεις στη διάθεσή σου τρεις εξωτερικές τσέπες με αδιάβροχα φερμουάρ, ενώ στην εσωτερική επένδυση υπάρχει μια θήκη εγγράφων και μια θήκη κινητού από neoprene για να προστατεύεται η οθόνη.

Προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες αλλά και πλάτη

Μπορεί εμφανισιακά να έχουμε ένα σπορ casual μπουφάν, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Winger 834 είναι ένα τεχνικό jacket μοτοσυκλέτας, οπότε η ασφάλεια βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Διαθέτει πιστοποιημένα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες, ενώ ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη ήταν η ύπαρξη προστατευτικού πλάτης, στοιχείο που συχνά απουσιάζει ακόμα και από μπουφάν πολλαπλάσιας τιμής. Τα λογότυπα είναι από ανακλαστικό υλικό Scotchlite της 3Μ για να είναι πιο ορατός ο αναβάτης κατά τη νυχτερινή οδήγηση.

Η άποψή μας

Με 80 ευρώ αποκτάς ένα μπουφάν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών και δραστηριοτήτων με ή χωρίς τη μοτοσυκλέτα σου. Είναι ζεστό και μπλοκάρει αποτελεσματικά τον αέρα, ενώ θα σε κρατήσει στεγνό σε περίπτωση μπόρας. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα προστατευτικά και είναι ιδιαίτερα άνετο.

Για μοτοσυκλέτα και όχι μόνο

Κατασκευασμένο από Softshell υλικό για μεγαλύτερη άνεση, ελευθερία κινήσεων και casual  εμφάνιση.

Προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες αλλά και πλάτη

Αφαιρούμενη κουκούλα

Θα επέλεγες μπουφάν με casual εμφάνιση ή προτιμάς πιο «μοτοσυκλετιστικό»;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Related Articles

Ράλι Ντακάρ: Πέθανε ο αναβάτης των μοτοσικλετών Κάρλες Φαλκόν, οκτώ μέρες μετά το ατύχημά του

cars

Στον ανακριτή σήμερα η Εύη Βατίδου με βαριές κατηγορίες

cars

Μια ανακατασκευή πραγματικό χάδι για τα μάτια

cars

BMW: Εγκαίνια εργοστασίου παραγωγής μπαταριών για ηλεκτρικά

cars

Husqvarna Svartpilen/Vitpilen 801/901 2024 – Των teaser η συνέχεια

cars

Ρεκόρ πωλήσεων για το BMW Group το 2023

cars

Αυτή είναι η δημοφιλέστερη μοτοσυκλέτα της Ιαπωνίας για 6η συνεχή χρονιά

cars

Kawasaki ZX-4RR – Το νέο 4κύλινδρο 400άρι αποκτά την δική του αγωνιστική διοργάνωση

cars

Δεν είδες το λαμπάκι; Τώρα θα σε «σκουντάει» η μοτοσυκλέτα!

cars