CARSNEWS
AUTONEWS

To νέο ηλεκτρικό Fiat 500 συναντά την Κουμαντζιάς Α.Ε. και ηλεκτρίζει με το στιλ του!

Το μοντέλο που ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, βρίσκεται στην Κουμαντζιάς Α.Ε., με τους ανθρώπους της να μην χάνουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του διαφορετικού αυτοκινήτου, αλλά και να μας τα παρουσιάσουν σε ένα ξεχωριστό video.

Όμορφο, πρακτικό, τεχνολογικά προηγμένο και φιλικό προς το περιβάλλον. Σίγουρα το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 έχει τον τρόπο να ξεχωρίζει σε κάθε επίπεδο, ακόμα και μέσα από το φωτογραφικό φακό. Πως όμως είναι από κοντά η αίσθηση αυτού του μοντέλου που συνεχίζει το θρύλο αυτού του φαινομένου της αυτοκίνησης; Η Κουμαντζιάς Α.Ε., Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής Fiat στη Θεσσαλονίκη, μας δίνει μια πρώτη γεύση από το μοναδικό κόσμο του νέου και αμιγώς ηλεκτρικού 500.

Αν μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, τότε σίγουρα στο σύντομο video που ετοίμασαν με ιδιαίτερη αγάπη οι άνθρωποι της Κουμαντζιάς Α.Ε. μπορεί κανείς να πάρει μια δυνατή γεύση του στιλ, αλλά και της τεχνολογικής καινοτομίας του νέου ηλεκτρικού 500. Με κορυφαία αυτονομία για την κατηγορία, προηγμένες λύσεις συνδεσιμότητας και φιλικότητα προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 αποτελεί την απάντηση στις ανάγκες των σύγχρονων αστικών μετακινήσεων με ένα καινοτόμο, αλλά παράλληλα προσιτό αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Αν το νέο ηλεκτρικό 500 τραβά σαν μαγνήτης την προσοχή μέσα από την οθόνη, τότε μια επίσκεψη στην Κουμαντζιάς Α.Ε., θα ολοκληρώσει τη γνωριμία με τη νέα, γεμάτη τεχνολογία και στιλ, εποχή της ηλεκτροκίνησης. Ακολουθώντας όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, στις εγκαταστάσεις της Κουμαντζιάς Α.Ε., Δημοσθένους 33 στη Μενεμένη (2310 753000), το νέο ηλεκτρικό 500 σας περιμένει να το γνωρίσετε & να το οδηγήσετε.

The post To νέο ηλεκτρικό Fiat 500 συναντά την Κουμαντζιάς Α.Ε. και ηλεκτρίζει με το στιλ του! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Opel Mokka. Παρουσιάστηκε

cars

Η Citroen λανσάρει το προσιτό eC3 στην Ινδία

cars

Volvo: Πιθανό ένα νέο, SUV-coupe στο μέλλον!

cars

Νέος πρόεδρος της ACEA ο Luca de Meo

cars

Volkswagen– Σημαντική αύξηση στις πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων

cars

Η Honda πιστεύει ακόμα στο υδρογόνο

cars

Εναλλακτικά καύσιμα: Γιατί CNG;

cars

Παραμίλησε το Μονακό με το νέο «εταιρικό αυτοκίνητο» του Σαρλ Λεκλέρκ με αξία που ξεπερνά τις 500.000 ευρώ

cars

Volkswagen Transporter. Έγινε 70 ετών

cars