CARSNEWS
NEW MODELS

To νέο Seat Leon μάς δείχνει τα φώτα του


Η SEAT, ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ LEON ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ.

  • 18/12/2019

Ένα μικρό δείγμα του υψηλού τεχνολογικού προφίλ του μάς χαρίζει το νέο Seat Leon το οποίο θα εφοδιάζεται με πρωτοποριακά φωτιστικά σώματα που σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν στο Τεχνικό Κέντρο της Seat στο Martorell ενισχύοντας τη φωτιστική ικανότητα αλλά ενισχύεται και τον δυναμικό χαρακτήρα του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ισπανική φίρμα κάνει ένα βήμα παραπέρα. Το 2012 όταν παρουσιάστηκε η τρίτη γενιά, το Seat Leon ήταν το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία του που διέθετε τεχνολογία φώτων Full LED.

Έτσι και το νέο Leon ενσωματώνει τεχνολογία Full LED, με νέους προβολείς που εξασφαλίζουν υψηλή φωτεινότητα και καθαρότητα δέσμης. Στο πίσω μέρος, ο νέος, κατά μήκος φωτισμός μεταξύ των δύο πίσω φωτιστικών σωμάτων προσφέρει ένα εντυπωσιακό φωτιστικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

To νέο Seat Leon περιλαμβάνει επίσης δυναμικά πίσω φλας και περιμετρικό φωτισμό LED που διαχέεται στο εμπρόσθιο ταμπλό και τις πόρτες. Δείτε τη συνολική τεχνολογία φώτων του νέου Seat Leon στο βίντεο που ακολουθεί.

Related Articles

Δοκιμάζουμε το κομψότατο και ποιοτικό Mazda 6 Sedan 2.2 Skyactiv-D 184 PS Auto

cars

Διαμαρτυρίες στη Γερμανία για την Tesla

cars

Πατέντα της Tesla φέρνει τις οθόνες αφής στο τιμόνι

cars

Κορωνοϊός: Ο πρόεδρος της VW Herbert Diess λέει ότι η κρίση θα κρατήσει για αρκετές εβδομάδες

cars

Μία Chevrolet Corvette Split Window με σύγχρονη καρδιά

cars

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φινάλε στο Βέλγιο, Κροατία αντί Γερμανίας θέλει ο Todt!

cars

Πιλότος της Ferrari έχασε τον πατέρα του από τον κορωνοϊό!

cars

Με 2.000 δολάρια το Tesla Model 3 γίνεται ακόμα πιο γρήγορο

cars

Αποκαλύφθηκε η Cadillac Lyriq EV με οθόνη αφής 33 ιντσών! (Video)

cars