CARSNEWS
NEW MODELS

To νέο Toyota TJ Cruiser βγάζει μάτια!

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017 με σκοπό να αποτελέσει το διάδοχο σχήμα ενός εξωτικού -για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς- SUV που οι περισσότεροι γνωρίσαμε από τις ελάχιστες μεν, αξιομνημόνευτες δε (παρα)εισαγωγές.

Ο λόγος για το Toyota TJ Cruiser το οποίο όπως όλα δείχνουν πρόκειται πολύ σύντομα να βάλει υποψηφιότητα για το πιο κακόγουστο SUV στην ιστορία της ιαπωνικής φίρμας.

Όχι ότι ο προκάτοχός του είχε ξεχωρίσει με τις καλοσχεδιασμένες επιφάνειες του αμαξώματός του, αλλά το TJ Cruiser βγάζει μάτια σε μια προσπάθεια να συνδυάσει την ημίψηλη αρχιτεκτονική ενός crossover με τα χαρίσματα ενός van.

Μάλιστα η έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου δεν αναμένεται να διαφέρει σημαντικά από εκείνη που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017 αποκαλύπτοντας την πρόθεση της ιαπωνικής φίρμας να στοχεύσει στην τοπική αγορά και να γυρίσει την πλάτη στις ευρωπαϊκές ή αμερικανικές σειρήνες.

Σε κάθε περίπτωση, αρκετά από τα μηχανικά μέρη θα προέλθουν από ήδη γνωστές προτάσεις της Toyota, όπως το υβριδικό σύνολο των 2,5 λίτρων που έχει σταδιοδρομήσει κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του RAV4.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η BMW στην CES 2020

cars

Έρευνα: Το ανοιχτό παράθυρο στο αυτοκίνητο βλάπτει σοβαρά την υγεία

cars

Στην παραγωγή το Nikola Badger ως το 2022

cars

Τα αποτελέσματα των virtual 24 ωρών του Le Mans

cars

Ξανά στην πίστα ο Kimi! (video)

cars

Η λανθάνουσα εξέλιξη της αυτοκίνησης στην Ελλάδα – Μέρος Β’

cars

Ferrari εισβάλλει σε εστιατόριο

cars

Ford Kuga 2020: Δοκιμάζουμε το νέο SUV της Ford στην έκδοση βενζίνης του 1,5 λίτρου

cars

To προσιτό ηλεκτρικό scooter της Unu περνά στην παραγωγή

cars