CARSNEWS
NEW MODELS

To πρώτο αυτοκίνητο της Sony βγήκε στους δρόμους (Video)

Στις αρχές του 2020, η Sony κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας που φιλοξενείται κάθε χρόνο από το Las Vegas των Ηνωμένων Πολιτειών, παρουσιάζοντας όχι κάποιο από τα γνωστά προϊόντα τεχνολογίας με τα οποία καταπιάνεται η ιαπωνική αλλά ένα αυτοκίνητο και δη ηλεκτρικό.

Μετά τον αρχικό θόρυβο που προκάλεσε, δικαίως, το πρώτο αυτοκίνητο στην ιστορία της Sony, οι Ιάπωνες ήρθαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους διαβεβαιώνοντας ότι δεν είναι στις προθέσεις τους να περάσουν στην παραγωγή μια τετράτροχη πρόταση.

Σχεδόν δύο μήνες μετά το Sony Vision S, την κατασκευή του οποίου ανέλαβε η Magna Steyer, επιστρέφει στο προσκήνιο της επικαιρότητας όχι τυχαία καθώς για πρώτη φορά βρέθηκε να κινείται στους δρόμους της Αυστρίας.

Το πρωτότυπο αυτοκίνητο της Sony εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 200 kW (268 ίπποι) οι οποίοι του επιτρέπουν να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα.

Ένα από τα τεχνολογικά highlight του Vision S είναι οι συνολικά 33 σένσορες με τους οποίους εξοπλίζεται και του χαρίζουν μια πλήρη εικόνα για το περιβάλλον στο οποίο κινείται και ενδεχομένως την ικανότητα να καλύπτει αποστάσεις χωρίς τη συμβολή του οδηγού.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το νέο, καυτό SUV του Χρυσού Τεντόγλου

cars

Συμβουλές για να παρατείνετε την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του αυτοκινήτου

cars

Toyota Prius: Έρχονται νέα εξαρτήματα από την Gazoo Racing χάρη στην TRD

cars

ΑΠΟΣΥΡΣΗ 2020: Αυτά είναι τα κίνητρα και τα πριμ για «καθαρά» ΙΧ! (UPD)

cars

Nissan Z Proto: Υπομονή μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου! (Βίντεο)

cars

Πόσο κοστίζει το whisky της Aston Martin;

cars

«Αισθάνομαι 20 ετών, θέλω να αποκτήσω παιδί»

cars

Πότε θα δούμε το ανανεωμένο VW Polo;

cars

Peugeot 208: Η premium έκφραση στα super mini

cars