CARSNEWS
NEW MODELS

To χωμάτινο Nissan GT-R τα κάνει όλα και συμφέρει


ΜΕ ΜΟΛΙΣ 95.000 ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ NISSAN GT-R, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ OFF ROADER.

  • 10/7/2020

Tι θα λέγατε για ένα Nissan GT-R με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και εκτεταμένες εκτός δρόμου δυνατότητες; Ακούγεται ουτοπικό αλλά είναι πέρα για πέρα πραγματικό, μιας και μια ολλανδική εταιρεία δεν δίστασε να μετατρέψει το ιαπωνικό sportscar σε ένα ικανότατο off roader.

Οι αναβαθμίσεις ξεκίνησαν από τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα των 3,8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει περισσότερους από 600 ίππους.

Αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και στο setup της ανάρτησης έτσι ώστε η απόσταση που χωρίζει τις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματος από το έδαφος να αυξηθεί κατά 12 εκατοστά.

Τα πλαστικά προστατευτικά των θόλων, τα αυτοκόλλητα αμαξώματος και η σχάρα οροφής στην οποία έχουν τοποθετηθεί ο εφεδρικός τροχός και μια πρόσθετη φωτιστική μονάδα συμπληρώνουν την εικόνα ενός αυτοκινήτου που ελάχιστα θυμίζει το Nissan GT-R που όλοι γνωρίζουμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει δημιουργήσει ανάλογου ύφους και προδιαγραφών off roaders, αξιοποιώντας καταξιωμένα sporstcars ή supercars, όπως η Lamborghini Gallardo και η Bentley Continental GT.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Κεντρομήχανο το επόμενο Nissan GT-R

cars

Η Hyundai χαρίζει 40 δολάρια για ένα test drive

cars

H… Τaycan της Hyundai είναι ένα αυτόνομο ηλεκτρικό 4θέσιο κουπέ!

cars

SOS: Πόσο θα αυξηθεί η θερμοκρασία της Γης εάν οι “G20” δεν μειώσουν δραστικά τις εκπομπές CO2

cars

Υπήρχαν αυτοκίνητα με κινητήρες τζετ;

cars

Έρευνα στην Porsche για το «Dieselgate»

cars

Η Volkswagen θέλει αντίπαλο δέος για το Tesla Roadster

cars

Αναβαθμίσεις για τα Dacia

cars

Θυγατρική της Daimler αποχωρεί από την Ελλάδα

cars