CARSNEWS
NEW MODELS

To Assetto Corsa Competizione έρχεται στις 23 Ιουνίου στα PS4 και Xbox One

Το Assetto Corsa Competizione βασίζεται στην Unreal Engine 4 και αποτελεί έναν από τους καλύτερους –αν όχι τον καλύτερο- εξομοιωτή οδήγησης. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βιώσει την ατμόσφαιρα του πρωταθλήματος GT3, τρέχοντας σε διάφορες πίστες και διάσημους αγώνες, με μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων. Ενώ, λοιπόν, μέχρι τώρα το παιχνίδι ήταν διαθέσιμο μόνο για υπολογιστές με windows, από τις 23 Ιουνίου θα προσφέρεται και στα PS4 και Xbox One.

Η τιμή των εκδόσεων αυτών έχει οριστεί για τα 39,99 δολάρια (35,5 ευρώ, με τη σημερινή ισοτιμία). Για όσους μάλιστα προχωρήσουν σε προπαραγγελία του τίτλου, θα λάβουν δωρεάν και το GT Pack DLC. Εναλλακτικά, το συγκεκριμένο πακέτο θα κοστίζει 14.99 δολάρια (13 ευρώ) εάν θελήσουν να το αποκτήσουν αργότερα. Πρακτικά, με το συγκεκριμένο DLC θα αποκτήσουν πρόσβαση σε 45 νέα αυτοκίνητα, 30 επιπλέον ομάδες και 50 νέους οδηγούς. Φυσικά, υπάρχουν και άλλα DLC, όπου μπορεί κάποιος, με μικρό κόστος, να προσθέσει υλικό στο παιχνίδι.

Αναφορικά με τον τίτλο, ο Marco Massarutto, συνιδρυτής της Kunos Simulazioni ανέφερε πως «το Competizione είναι η καλύτερη έκφραση του Assetto Corsa, το οποίο στοχεύει να γίνει συνώνυμο του ρεαλισμού. Οι παίκτες της κονσόλας έχουν δείξει μεγάλη εκτίμηση προς την προσέγγισή μας στις προσομοιώσεις αγώνων, έτσι είμαστε βέβαιοι ότι θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές μας να φέρουν στις αγαπημένες τους πλατφόρμες την εμπειρία, την ακρίβεια και το βάθος που προσφέρει το Assetto Corsa Competizione στον υπολογιστή».

Το τελευταίο είναι σε μεγάλο βαθμό αλήθεια, αφού όλο το παιχνίδι χαρακτηρίζεται από πολύ καλή συμπεριφορά στην κίνηση και φωτορεαλιστικά πλάνα και γραφικά. Για να πάρετε μια γεύση αξίζει να δείτε το σχετικό video.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Alfa Romeo 6C: Το σύμβολο μιας εποχής

cars

Στην πίστα με την McLaren Senna (Video)

cars

Το Tiguan παίρνει τα σκήπτρα από το Golf ως το best seller της VW

cars

Supercar σκορπά την καταστροφή στους άδειους δρόμους της Νέας Υόρκης (Video)

cars

Πουλιά και αυτοκίνητα: Μια μη αρμονική σχέση

cars

Το Peugeot 7008 θα στοχεύει σε BMW και Mercedes-Benz

cars

Βελτιωμένο Tesla Model Y καταπίνει στην πίστα τις κορυφαίες Porsche 911 (Video)

cars

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε ένα κλασικό Hummer H1 (VIDEO)

cars

Οδηγοί προσοχή: Έρχεται κακοκαιρία την Παρασκευή

cars