CARSNEWS
NEW MODELS

To «Fast and Furious» στο διάστημα; (Video)

Οι φίλοι του «Fast and Furious» αναμένουν με ενδιαφέρον, αλλά και ανυπομονησία, την ένατη κατά σειρά, κινηματογραφική ταινία και τα κατορθώματα του «Dominic Toretto» και της παρέας του. Η ταινία, η οποία ονομάζεται «F9: The Fast saga», επρόκειτο να προβληθεί στην μεγάλη οθόνη εντός της χρονιάς, ωστόσο η πανδημία του νέου κορωνοϊού ανέβαλε τη διαδικασία παραγωγής της και η επίσημη πρεμιέρα της έχει οριστεί για τις 2 Απριλίου 2021.

Το σενάριο, και η γενικότερη υπόθεσή της είναι παραμένει μυστικό, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Όμως, μια δήλωση του μουσικού και ηθοποιού κ. Ludacris (φωτογραφία, επάνω), ο οποίος έχει τον ρόλο του «Tej Parker» στην ταινία, ίσως αποκάλυψε μια ενδιαφέρουσα πτυχή στην πλοκή της. Ενδεχομένως, κάποιες σκηνές αυτής να διαδραματίζονται στο διάστημα, πιθανόν σε περιβάλλον που να μοιάζει σε διαστημικό σταθμό.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σχετικά με τη νέα ταινία, η δημοσιογράφος κυρία Julia Cunningham απευθύνθηκε σε αυτόν, λέγοντας: «Δημιουργικά, δεν ξέρω τι νέο μπορεί να έχετε κάνει για να μας εκπλήξετε. Θα μπορούσε να είναι στο διάστημα ή να εμπλέκονται υποβρύχια… Δεν μπορώ να φανταστώ τι συμβαίνει στη νέα ταινία». Ο κ. Ludacris, απάντησε: «Μόλις είπατε κάτι σημαντικό. Πρέπει να πω ότι έχετε μεγάλη διαίσθηση επειδή είπατε κάτι σωστό, αλλά δεν πρόκειται να το αποκαλύψω». Η κυρία Cunningham επέμεινε λέγοντας: «Διάστημα! Είπα, διάστημα!». Όμως, αυτός αποτραβήχτηκε προς τα πίσω, κάλυψε ασυναίσθητα και αμήχανα το στόμα του και της απάντησε: «Δεν ξέρω τι είπατε, ακούστηκε λίγο μπερδεμένο».

Όπως και να ’χει, λίγοι μήνες απέμειναν μέχρι την προγραμματισμένη προβολή της νέας ταινίας των «Μαχητών των δρόμων» και τότε θα δούμε τι διαισθάνθηκε η κυρία Cunningham και τι προσπάθησε να αποκρύψει ο κ. Ludacris. Πάντως, στο επίσημο οπτικό τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα ως προοίμιό της, φαίνεται να κρέμεται ένας μεγάλος μαγνήτης από μια πτητική μηχανή που μοιάζει σαν διαστημόπλοιο. Αυτός, προσκολλάται στο αυτοκίνητο που οδηγεί ο «Dominic Toretto» και αποτρέπει την πτώση του, όταν αυτό απογειώνεται από κάποιον γκρεμό.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η υπερυψωμένη C8 Corvette είναι αυτό που λέμε… διαστημική!

cars

Τι ζημιά προκαλείται στο αυτοκίνητό σου αν βάλεις λάθος καύσιμο! (Video)

cars

Επίσημο: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τις επιδοτήσεις της ηλεκτροκίνησης

cars

Tι θα λέγατε αν αντί για κλήση η Τροχαία σας έδινε 100 ευρώ; (Video)

cars

Όνειρο θερινής νυκτός: Ένα Renault Clio στα πρότυπα του 5 Turbo! (Video)

cars

To πρώτο “καυτό” ηλεκτρικό VW θα είναι το τετρακίνητο ΙD. 4 GTX

cars

Morgan Plus Four: Το πρώτο τετρακύλινδρο turbo στην ιστορία της (video)

cars

Ο μύθος του Spa: Τι κάνει την Βελγική πίστα τόσο ξεχωριστή (Video)

cars

Δείτε μια πρώτη προσέγγιση στη νέα γενιά το Opel Mokka X

cars