CARSNEWS
NEW MODELS

To Ford Bronco θα έχει και έκδοση Raptor με πάνω από 400 PS

Το Bronco έχει εξελιχθεί στις ΗΠΑ σε επιτυχία πρώτου μεγέθους για τη Ford και οι λόγοι είναι αρκετοί. Πρώτη και καλύτερη η εμφάνισή του, τόσο στην τρίθυρη όσο και στην πεντάθυρη εκδοχή του, η οποία υποστηρίζεται από τις εξαιρετικές δυνατότητές του πέρα από την άσφαλτο αλλά και το βαρύ του όνομα με το μύθο που το περιβάλλει.

Η Ford από την πλευρά της σκοπεύει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο τη δημοτικότητα του Bronco και για αυτό ετοιμάζει και άλλες εκδόσεις του προκειμένου να καλύψει αν είναι δυνατόν όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις.

Μια από αυτές τις εκδόσεις θα είναι και η Raptor, η οποία δοκιμάζεται εντατικά αυτόν τον καιρό. Βέβαια τα «μουλάρια» που χρησιμοποιούνται για αυτόν το σκοπό έχουν βαρύ καμουφλάζ, αλλά παρόλα αυτά μπορείς να βγάλει κανείς κάποια συμπεράσματα.

Για παράδειγμα το ότι η απόσταση του Bronco Raptor από το έδαφος θα είναι ακόμα πιο μεγάλη σε σχέση με τις στάνταρ εκδοχές του, γεγονός που θα του εξασφαλίζει ακόμα πιο μεγάλες δυνατότητες εκτός δρόμου. Οι οποίες θα ενισχύονται και από τα ειδικά προγράμματα οδήγησης, ενώ το σίγουρο είναι πως θα είναι και πιο φαρδύ χάρη στα φουσκωμένα φτερά του.

Η άγνωστη παράμετρος είναι ο κινητήρας, αν και οι φήμες κάνουν λόγο για τον V6 των 3,0 lt με τα διπλά turbo του Lincoln Aviator, ο αποδίδει 405 PS και 563 Nm.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Εκπληκτικό: Τραγούδι αφιερωμένο στη σχέση Vettel-Ferrari (video)

cars

Plug-in Hybrid βρετανικά ταξί και στο Τόκιο, από την Geely

cars

H Lego δημιούργησε και Nissan GT-R (video)

cars

Πώς θα μοιάζει η νέα BMW X1;

cars

Κορωνoϊός: Πώς μπορείς να παραγγείλεις αυτοκίνητο στην Ελλάδα μένοντας… σπίτι

cars

Πόσο πουλήθηκε η θρυλική Ford Mustang του Steve McQueen;

cars

Τελικά ο καινούργιος κινητήρας της Maserati.. μήπως και δεν είναι τόσο καινούργιος;

cars

Πέρασαν και… δεν ακούμπησαν από τη Formula 1!

cars

Αυτό είναι ένα απόλυτο Subaru Crosstrek!

cars