CARSNEWS
NEW MODELS

To Genesis G80 είναι η Mercedes της Κορέας!

Περιττό θα ήταν αν αναφερόμασταν για μία ακόμη φορά στα άλματα που έχει κάνει η Hyundai και στην πρόοδο που σταδιακά σημειώνει η Genesis στην βορειοαμερικανική αγορά. Μάλιστα, έρευνες δείχνουν πόσο υψηλά στάνταρ έχουν τεθεί σε ότι αφορά στις ποιοτικές προδιαγραφές και στα επίπεδα αξιοπιστίας.

Την πολύ καλή εικόνα της Genesis αναμένεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το πιο πρόσφατο μοντέλο της, το G80. Πρόκειται για ένα μακρύ τετράθυρο μοντέλο με κουπέ σχεδίαση και με τη γνωστή εμβληματική μάσκα να υπερθεματίζεται από τους διαιρούμενους προβολείς.

Το πίσω μέρος αποσπά εξίσου κολακευτικά σχόλια χάρη στις ανάγλυφες γραμμές που δημιουργούν ένα συμπαγές σύνολο. Μια σπορ νότα προσδίδουν οι δύο απολήξεις στα άκρα, ενώ την ελκυστική εικόνα συμπληρώνουν οι μεγάλοι τροχοί. Το εσωτερικό έχει μια βρετανική αύρα συνδυάζοντας ένα μίνιμαλ ντιζάιν με μία όμορφη και μακρόστενη οθόνη αφής 14,5’’.

Εκτός απροόπτου η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τον τετρακύλινδρο των 2,5 lt με υπερτροφοδότηση και 304 PS. Ψηλότερα θα τοποθετείται ο twin-turbo V6 των 3,5 lt με 375 PS. Σε κάποιες αγορές θα υπάρξει και diesel έκδοση με εξακύλινδρο σύνολο που θα αποδίδει 278 PS και 589 Nm.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η ηλεκτροκίνητη Citroen DS έρχεται από το μέλλον

cars

Πέντε προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα για κάθε τσέπη

cars

ΣτΕ: Το Δημόσιο πρέπει να επιστρέψει οριστικά σε Mercedes και BMW πρόστιμα ύψους 133,2 εκατ. ευρώ!

cars

Η καινούργια Legende GT είναι η πιο ραφινάτη έκδοση της Alpine A110

cars

Η Lotus γιορτάζει τα 20 χρόνια της Exige

cars

Οι Ιάπωνες προμηθευτές μεταφέρουν την παραγωγή εκτός Κίνας

cars

Γιατί σταμάτησε να αναβαθμίζει το μονοθέσιό της η Ferrari

cars

H SSC θα κατασκευάσει και ένα μικρότερο hypercar

cars

Το μονοκινητήριο της Porsche είναι φθηνότερο από 911

cars