CARSNEWS
AUTONEWS

To Groupe Renault στο McArthurGlen

H καλοκαιρινή περίοδος ξεκίνησε και η ανάγκη για ξένοιαστες και ασφαλείς μετακινήσεις γίνεται πλέον επιτακτική. Τώρα είναι η περίοδος για να επιλέξεις το καινούριο σου αυτοκίνητο, από την πλούσια και φρέσκια γκάμα της Renault και της Dacia. Οι δύο δημοφιλείς μάρκες του Groupe Renault, σε περιμένουν στον ανοιχτόκαρδο, φιλόξενο και ασφαλή αγοραστικό προορισμό της πρωτεύουσας, στο McArthurGlen, για να ανακαλύψεις τα νέα εντυπωσιακά μοντέλα τους. Από την Παρασκευή 19 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 5 Ιουλίου, οι επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να οδηγήσουν και να αποκτήσουν το νέο μοντέλο Renault και Dacia που τους ενδιαφέρει.

Πιο συγκεκριμένα, στον χώρο του McArthurGlen, θα βρίσκεται το 5άστερο στην ασφάλεια, All-new Renault CAPTUR που μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στη χώρα μας. Το Απόλυτο γαλλικό Crossover συναρπάζει με τη δυναμική και πληθωρική του εμφάνιση, τους κορυφαίους κινητήρες Βενζίνης, Diesel και LPG, τις εντυπωσιακές δυνατότητες εξατομίκευσης και την τεχνολογική του υπεροχή. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την κορυφαία και πιο πολυτελή έκδοση Initiale Paris της Renault, που στο νέο Captur συνδυάζεται με τον ασυναγώνιστο κινητήρα 1.3 TCe 155hp, με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC.

Δίπλα στο All-new CAPTUR, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και το All-new Renault CLIO, το παγκόσμιο γαλλικό best seller που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη νέα, 5η γενιά του. Το νέο μοντέλο απέσπασε την κορυφαία διάκριση, Best in Class και τα 5 αστέρια από τον Euro NCAP, τον ανεξάρτητο οργανισμό που αξιολογεί την ασφάλεια των νέων ευρωπαϊκών μοντέλων. Φυσικά από την «παρέα» του Groupe Renault δε θα μπορούσε να λείπει η Dacia με το δημοφιλές, αυθεντικό SUV, Dacia DUSTER, που εκτίθεται στην έκδοση 4WD με τον εμβληματικό κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi 115hp. Τα ολοκαίνουρια μοντέλα του Groupe Renault σε περιμένουν στο McArthurGlen να τα οδηγήσεις και να τα αποκτήσεις με μοναδικές προσφορές ειδικά για την περίοδο που κρατάει η ενέργεια. Το καλοκαίρι ξεκινάει δυναμικά και με ασφάλεια με το Groupe Renault!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το 2025 οι πρώτες ηλεκτρικές Aston Martin.

cars

Στην τελική ευθεία η διαδικασία για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα 2024»

cars

Formula 1: Ο Φερστάπεν πήρε την pole position και στο Άμπου Ντάμπι

cars

Νέα Μercedes-Benz GLB. Η νέα πρόταση στα SUV

cars

Infiniti QX60 Monograph. Προάγγελος της νέας γενιάς.

cars

Με 87 συμμετοχές η 21η Ανάβαση Κύμης

cars

Hennessey Venom F5 Revolution – 1.800+ άλογα για την πίστα…

cars

Το Toyota Century cabrio είναι ένα κυριολεκτικά, αυτοκρατορικό αυτοκίνητο!

cars

Porsche: Η ζήτηση για την Taycan καθυστερεί την Cross Turismo.

cars