CARSNEWS
NEW MODELS

To Hyundai Elantra N Line έρχεται με 203 ίππους στα 1.600 κ.εκ

Όσοι έχουν ισχυροί μνήμη και οι προτάσεις της Hyundai βρίσκονταν διαχρονικά μεταξύ των υποψήφιων προς αγορά αυτοκινήτων, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα θυμούνται το Elantra.

Ένα μεσαίων διαστάσεων sedan, το οποίο χάθηκε από την ευρωπαϊκή αγορά στην προσπάθεια  της Hyundai να αναδείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Το Elantra αποτελεί εδώ και καιρό ένα εξωτικό φρούτο για τους περισσότερους Ευρωπαίους, δεν ισχύει το ίδιο ωστόσο και για εκείνους που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οι οποίοι βλέπουν ένα τετράτροχο να ωριμάζει και να βελτιώνεται διαρκώς.

Το επιστέγασμα αυτής της αργής αλλά άκρως αποδοτικής διαδικασίας ωρίμανσης  είναι η έκδοση N Line, η  οποία ξεκινά την πορεία της στην αμερικανική αγορά, καθιστώντας προσιτή την πολυτέλεια της απόκτησης ενός σπορ αυτοκινήτου.

Πόσο σπορ μπορεί να είναι ένα Hyundai Elantra; Όσο του επιτρέπουν οι 203 ίπποι και τα 265 Nm ροπής του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα του 1,6 λίτρου και όλα εκείνα τα στοιχεία του εξοπλισμού που  φροντίζουν για τη μεταμόρφωσή του.

 Οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, οι ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών με τα ελαστικά χαμηλού προφίλ, η διπλή απόληξη της εξάτμισης και ο διακριτικός αεροδυναμικός διαχύτης.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι η ισχυρότερη, για την  ώρα έκδοση του Hyundai Elantra προσφέρεται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων ακολουθώντας και σε αυτό το επίπεδο το παράδειγμα των ανταγωνιστών του.

Το Hyundai Elantra, ωστόσο, δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ, καθώς οι Κορεάτες εξελίσσουν ήδη την έκδοση N, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  θα  εφοδιάζεται με  έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα  2,5 λίτρων ξεπερνώντας σε ισχύ τους 300 ίππους.

Διαβάστε ακόμα:

H Hyundai προχωρά με την crossover εκδοχή του i20

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Γι’ αυτό είναι… τρελός ο Γερμανός!

cars

Νέες υβριδικές εκδόσεις xDrive40d για τις BMW X5 & X6

cars

Στην Ελλάδα το υβριδικό Honda Jazz. Από 21.700 ευρώ

cars

Το Volvo S60 Polestar τα βάζει με τους Γερμανούς (Video)

cars

Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το υβριδικό fun-to-drive Ford Puma

cars

Πόσο κοστίζει αυτή η baby Bugatti;

cars

Η διάδοχος της Lamborghini Aventador θα είναι V12, χωρίς υπερπυκνωτή

cars

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Volvo EX90

cars

To Peugeot 208 “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020” για την Ευρώπη

cars