CARSNEWS
NEW MODELS

To Polestar 2 των 400 ίππων μάς δείχνει το εσωτερικό του

Μια εικόνα από το όχι και τόσο μακρινό μέλλον μάς προσφέρει η Polestar δίνοντας στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του αμιγώς ηλεκτροκίνητου hatchback που πρόκειται να περάσει στην παραγωγή εντός του 2020.

Ο λόγος για το Polestar 2 των 400 ίππων που φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές της Tesla και ειδικότερα των Model S και Model 3, ακολουθώντας όχι τυχαία τα τεχνολογικά βήματα της καλιφορνέζικης φίρμας.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι πρώτες εικόνες από το ψηφιοποιημένο cockpit και την κάθετης διάταξης κεντρική οθόνη το μέγεθος της οποίας παραπέμπει σε ένα καλοζωισμένο tablet.

Ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων ο οποίος βρίσκεται στη συνήθη θέση του και διαθέτει το σύνηθες σχήμα του.

Η ιδιαιτερότητα που προκύπτει σε σχέση με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του Polestar 2 σχετίζεται με την απόφαση της θυγατρικής της Volvo να εμπιστευθεί το λογισμικό Android για να υποστηρίξει τις infotainment εφαρμογές, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες ακόμα και κατά τη διάρκεια φόρτισης του αυτοκινήτου.

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι το σύστημα πλοήγησης του Polestar 2 θα τρέχει με τους χάρτες της Google, αξιοποιώντας πλήρως τις διασυνδεδεμένες λειτουργίες τους.

Το Polestar 2, η διάθεση του οποίου θα ξεκινήσει στα τέλη της χρονιάς θα κοστίζει περίπου 60.000 δολάρια στην έκδοση που θα εφοδιάζεται με τις μπαταρίες ιόντων λιθίου χωρητικότητας 78 kWh.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ακατάλληλο για κυρίες: “Μένουμε σπίτι” χωρίς να αφήσουμε τη σέλα! (Video)

cars

Lockdown: Δείτε τους έρημους δρόμους της Αθήνας από ψηλά (Video)

cars

Το νέο Audi RS3 φλερτάρει με τους 450 ίππους

cars

Η μαύρη αλήθεια της BMW X6 Vantablack (Video)

cars

Ο Hamilton σε off-road μονοπάτια, οδηγώντας ένα SUV με BMW κινητήρα (video)

cars

Δοκιμάζουμε το οικονομικό και πρακτικό MINI One D Clubman

cars

Aston Martin DB5 Junior: Ένα παιχνίδι για λίγους και εκλεκτούς

cars

Formula 1: Πανέτοιμος για το Μουτζέλο ο Leclerc

cars

Θα αγόραζες ένα… γυμνό Audi A3 σε τιμή ευκαιρίας;

cars