CARSNEWS
NEW MODELS

To Seat Ateca ετοιμάζεται για μια εκτενή ανανέωση

Το ανανεωμένο Ateca δοκιμάζεται ήδη στους δρόμους και αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά και μαζί με το ολοκαίνουργιο Leon να αποτελέσουν τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην γκάμα της Seat για φέτος.

Η ανανέωση θα περιλαμβάνει ένα εκτενές εξωτερικό facelift με νέα μάσκα και προβολείς τεχνολογίας LED που θα εναρμονίζουν το Ateca με το μεγαλύτερο Tarraco, το νέο Leon και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας. Τα νέα στοιχεία θα αφορούν στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και στα σημεία ώστε να φρεσκαριστεί το «ξεχασμένο» αλλά κατά τα υπόλοιπα αξιόλογο SUV της μάρκας.

Μεγάλη αλλαγή θα υπάρχει και στο εσωτερικό όπου το Ateca θα έχει ένα εντελώς νέο ταμπλό με νέα οθόνη πολυμέσων και διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Φυσικά ανάμεσα στις νέες τεχνολογίες θα προστεθούν και τα πιο πρόσφατα συστήματα άνεσης και υποβοήθησης του ομίλου VW.

Σχετικά με την γκάμα δεν επιδέχονται σπουδαίες αλλαγές. Τουλάχιστον στην βάση της όπου θα υπάρχει ο 1.0 TSI. Ψηλότερα θα δούμε τον 1.5 TSI και πιθανότατα τις mild hybrid εκδοχές του ομίλου. Επίσης, diesel θα υπάρχει πιθανότατα μόνο στα δύο λίτρα όπου εδώ θα υπάρχει και τετρακίνηση. Δεν αποκλείεται και μια PHEV έκδοση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Facelift και για τη BMW Σειρά 6

cars

Ξεπουλάει το Ram 1500 TRX με τα 1.500 άλογα (video)

cars

Δοκιμάζουμε τη νέα, hi-tech και πρακτική Mercedes-Benz GLA 200

cars

Γιατί μπορεί να κλειδωθείτε μέσα σε μία Lamborghini Aventador SVJ;

cars

Το νέο Volkswagen Caddy έρχεται με το νέο έτος

cars

Λιγότερες πλατφόρμες οχημάτων από τη Mercedes-Benz

cars

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα, συνεργεία και πρατήρια καυσίμων

cars

Πανέμορφο! Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Abarth 500e (photos)

cars

Έρευνα: Γιατί τα EV είναι πιο φθηνά στην Κίνα από ότι στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ

cars