CARSNEWS
NEW MODELS

To SUV της Ferrari βγήκε στους δρόμους!

H είδηση ότι η Ferrari πρόκειται να δραστηριοποιηθεί στην κατηγορία των SUV έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που στάθηκαν εξαρχής αντίθετοι απέναντι στην επιλογή της Ferrari να νοθεύσει το DNA της ενδίδοντας στη μόδα της ημίψηλης αρχιτεκτονικής, ενώ υπήρξαν και αυτοί που υπερασπίστηκαν την απόφαση των Ιταλών, βλέποντας πίσω από ένα υψηλών επιδόσεων SUV το εισιτήριο για τη βιωσιμότητα της αγαπημένης τους φίρμας.

Σε κάθε περίπτωση, η Purosangue -αυτό θα είναι καλώς εχόντων των πραγμάτων το όνομα του περιβόητου SUV- έχει την προσοχή όλων μας και κυρίως όσων παρακολουθούν τα δρώμενα στα πέριξ του Μαρανέλο όπου η αμφιλεγόμενη Ferrari έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης σε δημόσιο δρόμο.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε για ποιον λόγο μια καμουφλαρισμένη GTC4 Lusso να διαθέτει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, τότε η απάντηση κρύβεται πίσω από τις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματος όπου βρίσκονται τα μηχανικά μέρη της Purosangue.

Ένας διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας ο οποίος με τη συμβολή ενός ηλεκτρικού μοτέρ -ναι, σωστά καταλάβετε το πρώτο SUV της Ferrari θα είναι υβριδικό– θα εξασφαλίζει την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στις επιδόσεις και τις… συγκρατημένες εκπομπές ρύπων.

Κρίνοντας από το γεγονός ότι η Ferrari Purosangue δεν έχει πάρει ακόμα την τελική της μορφή, η παραγωγή της τοποθετείται χρονικά μέσα στο 2022 χωρίς ωστόσο αυτό να δίνει το περιθώριο στους Ιταλούς να κάνουν πίσω σε ό,τι αφορά στην προσθήκη ενός SUV στην γκάμα τους μιας και το επιτυχημένοπαράδειγμα των βασικών τους ανταγωνιστών έχει ήδη δείξει τον δρόμο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στην ΕΚΟ η προμήθεια καυσίμων για τις αστικές συγκοινωνίες

cars

Πόσο κοστίζει αυτή η baby Bugatti;

cars

Η νέα Mercedes-Benz SL είναι ένα αυθεντικό sportscar

cars

Νέα ώθηση στη Mercedes από τις αλλαγές των κανονισμών

cars

H Nissan αλλάζει τα λογότυπά της;

cars

Supercar σκορπά την καταστροφή στους άδειους δρόμους της Νέας Υόρκης (Video)

cars

Το νέο VW Golf R των 330 ίππων χωρίς καμουφλάζ!

cars

Την παραγωγή ιατρικού υλικού για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού ζητά η Γερμανική κυβέρνηση – Οι πρώτες αντιδράσεις

cars

Κοντά στην ανανέωση το Dacia Duster;

cars