CARSNEWS
NEW MODELS

To Tesla Model 3 κατατροπώνει μια McLaren F1 (Video)

Μετρά μερικά χρόνια ζωής, οι προτάσεις της παρόλα αυτά έχουν καταφέρει να κοιτούν στα μάτια μοντέλα και κατασκευαστές που χρειάστηκαν δεκαετίες ολόκληρες ώστε να καταξιωθούν στο παγκόσμιο αυτοκινητικό στερέωμα.

Ο λόγος για την Tesla και ειδικότερα για το νεότευκτο Model 3, στα επιτεύγματα του οποίου θα πρέπει να προσθέσει κανείς και την εμφατική επικράτησή του απέναντι σε ένα εμβληματικό τετράτροχο.

Απέναντι σε ένα πραγματικό supercar που έγραψε τη δική του ιστορία τη δεκαετία του 1990, ορίζοντας εν πολλοίς τις σχεδιαστικές και τεχνολογικές τάσεις εκείνης της εποχής.

Πρόκειται για την McLaren F1, η οποία είχε την τύχη ή την… ατυχία να μετρήσεις τις δυνάμεις της στην Ιαπωνία και ειδικότερα στην πίστα Tsukuba, σημειώνοντας μια εξαιρετική, δίχως καμία αμφιβολία, επίδοση.

Στην ίδια πίστα βρέθηκε, βέβαια, και το Tesla Model 3 Performance το οποίο με τη φροντίδα της Unplugged Performance κατάφερε όχι απλώς να κινηθεί στον ρυθμό του βρετανικού supercar αλλά και να επικρατήσει σε μια όχι και τόσο θεωρητική μονομαχία η έκβαση της οποία επισφραγίζεται από το γυρολόγιο των δύο αυτοκινήτων.

Μάλιστα το Tesla Model 3 Performance της Unplugged Performance έχει αποδειχθεί στη συγκεκριμένη πίστα ταχύτερο και από την Porsche 911 GT2, αναδεικνύοντας τις δυνατότητές του σε ένα περιβάλλον στο οποίο θα περίμενες κανείς ότι δεν θα είχε τον πρώτο λόγο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τα θρυλικά coυpe της Mazda

cars

VW ID.4: Το ηλεκτροκίνητο crossover του λαού αποκαλύπτεται εκ των έσω

cars

Πωλητήριο σε Lear-Jet που μετατράπηκε σε limo

cars

Αναβάθμιση για τα νέα Mercedes Vito και eVito

cars

Το Dodge Durango SRT Hellcat είναι πανίσχυρο και ταχύτατο (video)

cars

Έτσι θα είναι η coupe έκδοση του VW Tiguan

cars

Ventilators και από τους υποκατασκευαστές της General Motors

cars

Τα πέντε καλύτερα rally cars στην ιστορία της Porsche (Video)

cars

Toyota: Αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές η ηλεκτρική ενέργεια των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων για το 2019!

cars