CARSNEWS
NEW MODELS

To VW Arteon μετασχηματίζεται σε crossover

Το VW Arteon αποτέλεσε για την αυτοκινητοβιομηχανία του Wolfsburg το όχημα της καταξίωσής της στην κατηγορία των πολυτελών οχημάτων, εκπληρώνοντας με επιτυχία μια δύσκολη αποστολή.

Σήμερα η γερμανική φίρμα εξετάζει την επέκταση της γκάμας του αυτοκινήτου και ειδικότερα τη διάθεση της station wagon εκδοχής του και εκτός των κινεζικών συνόρων.

Ως γνωστόν η ευρωπαϊκή αγορά εξακολουθεί να αποτελεί πρόσφορο έδαφος για station wagon εκδόσεις αυτοκινήτων που στην τετράθυρη εκδοχή τους δεν είναι ικανά να εξαργυρώσουν τις επιβλητικές διαστάσεις τους και να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή πρακτικότητα.

Μάλιστα στην περίπτωση του VW Arteon τη διαφορά δεν θα κάνουν μόνον οι νέες αναλογίες του αμαξώματος αλλά και η ελαφρώς αυξημένη απόσταση από το έδαφος η οποία σε συνδυασμό με τους προστατευμένους θόλους των τροχών δημιουργούν την εικόνα ενός αυτοκινήτου που κάλλιστα θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο του crossover.

Δεν είναι λίγοι, λοιπόν, εκείνοι που βλέπουν την station wagon εκδοχή του VW Arteon ως την πιο προσιτή εκδοχή ενός Audi A6 Allroad, μιας και οι διαστάσεις του αμαξώματος παραπέμπουν ευθέως σε αυτό.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η σύγχρονη εκδοχή της πρώτης σειράς 6 της BMW είναι φοβερή

cars

Η Honda και η General Motors δημιουργούν συμμαχία

cars

Το νέο Opel Insignia ίσως γίνει crossover

cars

«F1 2020» με την… υπογραφή του Michael Schumacher! (video)

cars

H Mercedes A45 AMG των 600 ίππων καταρρίπτει κάθε ρεκόρ

cars

Η Ferrari 335 S Spyder είναι το ομορφότερο αυτοκινήτου στον κόσμο!

cars

Top 10 ταινίες με αυτοκίνητα για να περνάει η ώρα στο σπίτι

cars

Στην τελική ευθεία η Toyota Corolla Cross

cars

H Fiat προσπαθεί να στηρίξει τις πωλήσεις της μέσω Google Hangouts

cars