CARSNEWS
AUTONEWS

Toyota: Μετά το Yaris Cross, έρχεται και η Corolla Cross;

Ιδιαίτερα δραστήρια παρουσιάζεται η Toyota παρά το γεγονός ότι κατά γενική ομολογία, βρισκόμαστε λίγο πριν ακόμα μία βαθιά οικονομική κρίση. Αφού ετοίμασε το Harrier και το Yaris Cross και ενώ περιμένουμε σύντομα την παρουσίαση του ανανεωμένου Hilux, η ιαπωνική φίρμα μάλλον θα προσθέσει ένα ακόμα crossover στην γκάμα της. Αυτή τη φορά, πρόκειται για την Corolla Cross που έρχεται να μπερδέψει αρκετά τα πράγματα στο portfolio της Toyota.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η Corolla Cross θα προσφέρεται ως μία πιο πρακτική και… παραδοσιακή εναλλακτική στο C-HR και μία πιο απλή και προσιτή εναλλακτική στο RAV-4. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί λέω ότι περιπλέκονται τα πράγματα στην γκάμα της Toyota; Σε κάθε περίπτωση, αν τελικά η Corolla Cross βρεί τον δρόμο της για τις εκθέσεις της ιαπωνικής μάρκας στην χώρα μας, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαχειριστεί όλες αυτές τις προτάσεις που σε πρώτη φάση μοιάζουν να ανταγωνίζονται η μία την άλλη.

Προς το παρόν, δεν έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με το νέο crossover, αν και οι περισσότερες φήμες συμφωνούν ότι θα βασίζεται στην TNGA αρχιτεκτονική της Toyota και αυτό είναι μία πολύ καλή αρχή. Η εν λόγω, ευέλικτη πλατφόρμα θα επιτρέψει στους μηχανικούς να χρησιμοποιήσουν τα γνωστά υβριδικά και όχι μόνο, κινητήρια σύνολα αν και η τελική απόφαση θα εξαρτάται αναμφίβολα από το προφίλ της εκάστοτε αγοράς. Περιμένουμε πως η Toyota Corolla Cross θα λανσαριστεί αρχικά σε κάποιες ασιατικές αγορές και πιθανότατα, στη Ν. Αμερική ενώ άγνωστο είναι σε αυτό το σημείο αν θα είναι διαθέσιμη και στην Ευρώπη.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέα BMW Σειρά 5 Sedan, τώρα και σε έκδοση plug-in hybrid

cars

Νέο Opel Mokka. Εμπλουτίζει τις εκδόσεις του

cars

Hyundai Motorsport – Παρουσίασε τα πληρώματα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι του 2023

cars

Μέσα σε ένα 24ωρο εκδηλώθηκαν 61 πυρκαγιές σύμφωνα με την Πυροσβεστική

Bury

Porsche Taycan 4S. Η γκάμα μεγαλώνει με μία πιο προσιτή έκδοση.

cars

Το Euro NCAP αξιολογεί: BMW 1 Series & 3 Series, Jeep Cherokee και Peugeot 208.

cars

Παγιδευμένοι – Spoiler: Η ισχυρή έκρηξη είναι μόνο η αρχή – Ποιες ζωές και σχέσεις θα τιναχτούν στον αέρα;

cars

Seat. Ενδιαφέρεται στη πράξη για το περιβάλλον

cars

Το Εθνικό Σχέδιο της Ελλάδας για την ηλεκτροκίνηση

cars