CARSNEWS
AUTONEWS

Toyota: Μετά το Yaris Cross, έρχεται και η Corolla Cross;

Ιδιαίτερα δραστήρια παρουσιάζεται η Toyota παρά το γεγονός ότι κατά γενική ομολογία, βρισκόμαστε λίγο πριν ακόμα μία βαθιά οικονομική κρίση. Αφού ετοίμασε το Harrier και το Yaris Cross και ενώ περιμένουμε σύντομα την παρουσίαση του ανανεωμένου Hilux, η ιαπωνική φίρμα μάλλον θα προσθέσει ένα ακόμα crossover στην γκάμα της. Αυτή τη φορά, πρόκειται για την Corolla Cross που έρχεται να μπερδέψει αρκετά τα πράγματα στο portfolio της Toyota.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η Corolla Cross θα προσφέρεται ως μία πιο πρακτική και… παραδοσιακή εναλλακτική στο C-HR και μία πιο απλή και προσιτή εναλλακτική στο RAV-4. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί λέω ότι περιπλέκονται τα πράγματα στην γκάμα της Toyota; Σε κάθε περίπτωση, αν τελικά η Corolla Cross βρεί τον δρόμο της για τις εκθέσεις της ιαπωνικής μάρκας στην χώρα μας, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαχειριστεί όλες αυτές τις προτάσεις που σε πρώτη φάση μοιάζουν να ανταγωνίζονται η μία την άλλη.

Προς το παρόν, δεν έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με το νέο crossover, αν και οι περισσότερες φήμες συμφωνούν ότι θα βασίζεται στην TNGA αρχιτεκτονική της Toyota και αυτό είναι μία πολύ καλή αρχή. Η εν λόγω, ευέλικτη πλατφόρμα θα επιτρέψει στους μηχανικούς να χρησιμοποιήσουν τα γνωστά υβριδικά και όχι μόνο, κινητήρια σύνολα αν και η τελική απόφαση θα εξαρτάται αναμφίβολα από το προφίλ της εκάστοτε αγοράς. Περιμένουμε πως η Toyota Corolla Cross θα λανσαριστεί αρχικά σε κάποιες ασιατικές αγορές και πιθανότατα, στη Ν. Αμερική ενώ άγνωστο είναι σε αυτό το σημείο αν θα είναι διαθέσιμη και στην Ευρώπη.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Jeep. Έγινε 80 ετών και το γιορτάζει

cars

Βασίλης Μπισμπίκης: Το δημόσιο «Σε αγαπώ» στην Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια της υγείας του

cars

Peugeot Landtrek. Και η Peugeot εισέρχεται στη κατηγορία των Pick Up

cars

Rally Legends 2023: Στα αχνάρια των θρυλικών Ράλλυ Ακρόπολις

cars

Mercedes Sustaineer Concept. Μελλοντικές λύσεις για τις μεταφορές.

cars

Honda Civic 1.5 VTEC Turbo. Καμουφλαρισμένο GTi

cars

Peugeot. Kάνει δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο

cars

Πιο αξιόπιστη εταιρία στις Η.Π.Α. η Mazda!

cars

Πλησιάζει, ριζικά διαφορετικό το νέο Opel Astra.

cars