CARSNEWS
AUTONEWS

Toyota Hilux AT35. Φτιαγμένο να μην το σταματά τίποτα!

Όταν μία εταιρία θεωρεί το “πνευματικό σπίτι” της την μακρινή και αφιλόξενη Ισλανδία, τότε τα αυτοκίνητα που εξελίσσει οφείλουν να ανταπεξέρχονται στις πιο αντίξοες συνθήκες και όσον αφορά στην Arctic Trucks, όντως ισχύει. Μιλάμε για μία εταιρία που γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 για να μετατρέψει “συμβατικά” off-road οχήματα, σε οδοστρωτήρες που θα συνεχίζουν εκεί που όλα τα άλλα σταματούν. Τώρα, εκτός από την διάθεση και την τεχνογνωσία, έχει και πολυετή πείρα στον συγκεκριμένο τομέα και αυτό αντικατοπτρίζεται στα προϊόντα που κατά καιρούς λανσάρει – είτε μιλάμε για το εξωγήινο F-150 AT44, είτε για πιο… νορμάλ μοντέλα όπως το Nissan Navara AT32.

Το νέο, Toyota Hilux AT35 τοποθετείται κάπου στη μέση επωφελούμενο από αναβαθμίσεις στο πλαίσιο, την ανάρτηση αλλά και την εμφάνιση ώστε να προσφέρει “ακόμα καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες”. Ξεκινώντας από την ανάρτηση, το Hilux AT35 εξοπλίζεται με ένα ολοκληρωμένο kit της Bilstein με ελατήρια και αμορτισέρ  εμπρός, νέα αντιστρεπτική ράβδο και ανάλογες επεμβάσεις στον πίσω άξονα ενώ το πακέτο συμπληρώνουν οι τροχοί 35 ιντσών με BFGoodrich All-Terrain ελαστικά που αυξάνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 65 χιλιοστά και ανεβάζουν τις γωνίες προσέγγισης και διαφυγής κατά 9 και 3 μοίρες αντίστοιχα.

Συνολικά, το μοντέλο που δημιούργησε η Arctic Trucks είναι 90 χιλιοστά πιο πλατύ και 90 χιλιοστά ψηλότερο από το standard Hilux, ενώ είναι και 115 κιλά βαρύτερο. Κάτω από το καπό παρέμεινε ο turbodiesel των 2,8 λίτρων χωρίς ουσιαστικές επεμβάσεις αλλά το AT35 απέκτησε εμπρός και πίσω διαφορικά με διαφορετικές σχέσεις μετάδοσης ώστε να βελτιωθεί η επιτάχυνση. Όσον αφορά στο κομμάτι της αισθητικής δε, υπάρχουν φαρδύτερα φτερά, φαρδύτερα μαρσπιέ, τα απολύτως απαραίτητα σήματα καθώς και ένα πιστοποιητικό γνησιότητας ενώ αν κάποιος θέλει το κάτι παραπάνω, υπάρχουν διαθέσιμα ένα πακέτο προστασίας του πατώματος του αυτοκινήτου, φώτα και ένα onboard σύστημα αύξησης/μείωσης της πίεσης των ελαστικών. Φυσικά, το kit δεν είναι φθηνό καθώς στην Αγγλία κοστίζει κάτι λιγότερο από 19.000 λίρες επιπλέον του οχήματος.

The post Toyota Hilux AT35. Φτιαγμένο να μην το σταματά τίποτα! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έρχεται βιντεάρα…

cars

Εξοικονομώ – Επιχειρώ: Έρχεται help desk για το πρόγραμμα – Σε λειτουργία η πλατφόρμα

cars

Ένας βετεράνος και ένα Skoda «κατακτούν» το Ράλι Ντακάρ

cars

Φρίκη στη Βρετανία: Ισόβια στον 28χρονο που τεμάχισε τη σύζυγό του σε 224 κομμάτια και την πέταξε σε ποτάμι

Bury

Η Volkswagen δημιούργησε ένα ρομπότ που φορτίζει αυτόματα το αυτοκίνητο!

cars

Audi. Δίνει έμφαση και εκσυγχρονίζει τις After Sales υπηρεσίες της

cars

Αυτόνομη οδήγηση: Σφάλμα λογισμικού προκάλεσε τροχαίο με ρομποτικό ταξί

cars

Φωτιά τώρα στη Μονεμβασιά

cars

Επίσημη επιβεβαίωση της ισχύος για την Mercedes-AMG A45 (vid)

cars