CARSNEWS
AUTONEWS

Toyota X Prologue: Μία “μικρή” πρόγευση από το μέλλον!

Η Toyota ανακοίνωσε ότι στις 17 Μαρτίου θα αποκαλύψει στον κόσμο το “X Prologue” και συνόδευσε αυτή την σημαντική ανακοίνωση με μία teaser εικόνα του επερχόμενου πρωτότυπου. Η εικόνα δεν μας δείχνει τίποτα περισσότερο από ένα λεπτό και στιλάτο φανάρι καθώς το μεγαλύτερο μέρος της μάσκας είναι σκοτεινό αλλά πιο σημαντικό από αυτό είναι τι αντιπροσωπεύει το X Prologue.

Ναι, το νέο concept της Toyota θα λειτουργήσει ως προπομπός για το design μίας ολόκληρης οικογένειας μοντέλων αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι η οικογένεια αυτή θα είναι ηλεκτρική. Η λεζάντα που επέλεξε η ιαπωνική φίρμα για την ανακοίνωση της δε, πιστεύουμε ότι κρύβει ένα στοιχείο για το X Prologue καθώς η λέξη “μικρή”, σε εισαγωγικά ακόμα και στο επίσημο κείμενο, ενδεχομένως να χαρακτηρίζει το μέγεθος του concept και όχι την ίδια την… πρόγευση!

Ασχέτως αυτού πάντως, το X Prologue θα είναι σίγουρα ηλεκτρικό όπως υποδηλώνει και η “κλειστή” μάσκα του. Αν θα μεταμορφωθεί στο ηλεκτρικό SUV που μας έχει υποσχεθεί η Toyota, θα το δούμε στο μέλλον. Θα μας δώσει όμως μία πρώτη εικόνα για την κατεύθυνση που έχει επιλέξει η εταιρία για τα έξι μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της. Αυτά που θα χρησιμοποιούν την ευέλικτη e-TNGA αρχιτεκτονική που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Subaru και μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να αποτελεί την βάση για οχήματα διαφορετικών μηκών, διαφορετικών μεταξονίων με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες και μεγάλη ποικιλία μπαταριών.

The post Toyota X Prologue: Μία “μικρή” πρόγευση από το μέλλον! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Renault Captur. Διαθέσιμο από 16880 Ευρώ

cars

Nέο Citroen C5 X – Διαθέσιμη και στη χώρα μας η ναυαρχίδα της Citroen

cars

100 χρόνια ΑΕΚ: LIVE εικόνα από τη γιορτή στην OPAP Arena

cars

Απόδραση στην αρχοντική Ύδρα

Bury

Μπαταρίες που θα προσφέρουν αυτονομία άνω των 1000 χλμ υπόσχεται η Toyota

cars

Η στιγμή που δύο Ferrari πέφτουν ταυτόχρονα στην περίφραξη πολυτελούς βίλας στην Ιταλία μετά από κόντρα

cars

Διέρρευσε η νέα Mercedes-Benz C-Class.

cars

Ένα Mazda MX-5 με κινητήρα V8 της Ford (+video)

cars

Ηλεκτρικό Fiat 500. Επιβραβεύει την οικονομική οδήγηση με κρυπτονόμισμα

cars