CARSNEWS
NEW MODELS

Toyota Yaris Hybrid: Με 116 PS και κατανάλωση 2,9 λίτρα

Η Toyota θέλησε να αποκαλύψει τα μελλοντικά της πλάνα στους εκπροσώπους του Τύπου ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και το λανσάρισμα της επόμενης γενιάς του δημοφιλούς στην ελληνική αγορά.

Με αφορμή, λοιπόν, την έναρξη της εμπορικής πορείας του Yaris στην ευρωπαϊκή αγορά, οι Ιάπωνες αποκάλυψαν ορισμένες από τις προδιαγραφές του ιαπωνικού supermini.

Ειδικότερα, η υβριδική έκδοση του αυτοκινήτου θα εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρου στο έργο του οποίου θα συμβάλλει και ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Τις προδιαγραφές του υβριδικού συνόλου συμπληρώνει το βελτιωμένο σε όλα τα επίπεδα αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων το οποίο όπως και στο πρόσφατο παρελθόν ανήκει στον βασικό εξοπλισμό.

Οδηγούμε στην Ελλάδα το νέο Nissan Juke με τον δυνατό κινητήρα των 117 ίππων και το μοναδικό σε σχεδίαση αμάξωμα.

Η ισχύς του νέου Toyota Yaris Hybrid φτάνει τους 116 ίππους, ωστόσο, ακόμα πιο εντυπωσιακά είναι τα νούμερα της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, με τους Ιάπωνες να ανακοινώνουν 2,9 λίτρα/100 χλμ. και 64 γραμμάρια/χλμ. στον κύκλο NEDC.

Στην εντυπωσιακή αποδοτικότητα του αυτοκινήτου έχει συμβάλλει η ικανότητα να κινείται με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας έως και τα 130 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με την Toyota μάλιστα, το νέο Yaris θα καλύπτει έως και το 80% μιας διαδρομής με την αποκλειστική συνδρομή του ηλεκτροκινήτηρα παράγοντας μηδενικούς ρύπους.

Ποιά αυτοκίνητα επέλεξαν να οδηγούν οι Έλληνες το 2019.  Τι συνέβη με τα πετρελαιοκίνητα, ποιά κατηγορία είναι η πιο δημοφιλής.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Mazda MX-5 Coupe είναι αυτό που πάντα ονειρευόμασταν

cars

Η Mansory Cabrera είναι μια “πειραγμένη” Lambo που κάνει το 0-100 km/h σε 2 sec (video)

cars

Ακυρώνεται το Pebble Beach Concours d’Elegance λόγω Κορωνοϊού

cars

Εδώ μπορείτε να δείτε live το δεύτερο virtual γκραν πρι της Formula 1!

cars

Formula 1: Στην Τουρκία Grand Prix τον Νοέμβριο με τις “ευλογίες” του Bernie Ecclestone!

cars

Χορήγηση Δελτίων Στάθμευσης σε ΙΧ αυτοκίνητα γονέων ή παιδιών ΑμεΑ

cars

Η Aston Martin παρουσιάζει τους εξωτερικούς καθρέφτες του μέλλοντος

cars

Το Pininfarina Battista Anniversario θα κατασκευαστεί μόλις 5 φορές

cars

Η Volvo ανακαλεί 750.000 αυτοκίνητα για πρόβλημα στο σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος

cars